Njemica čistila kuću za Božić i našla stari loto listić. Donio joj je bogatstvo

Foto: Shutterstock

Stanovnica Njemačke koja je nedavno naletjela na srećku staru dvije godine, dok je pospremala svoju kuću za Božić, bila je zapanjena kada je otkrila da je osvojila oko 99.530 eura, izvijestili su lokalni mediji, prenosi New York Post.

Anonimna žena iz Magdeburga igrala je Lotterie Super 6 još u veljači 2021. godine i navodno je stavila listić u ladicu stola i zaboravila na njega. Uložila je oko 40 eura igrajući istih šest znamenki, uplativši pretplatu na izvlačenja tijekom četiri tjedna. "Ne mogu vjerovati! Osjećaj je kao ponovno otkrivanje zaboravljenog blaga", rekla je sretnica novinarima, otkrivši da joj je odmor visoko na popisu ideja kako potrošiti dio novca.

Službenici lutrije izvijestili su da je listić bio u besprijekornom stanju kad su ga primili. Inače, u Saskoj se još traže dobitnici koji su 2021. godine ukupno osvojili 597.200 eura, a dosad se nisu javili. Dobici iz 2021. mogu se podići najkasnije do 31. prosinca 2024. godine. 

"Ovo je jedini šesteroznamenkasti iznos dobitka koji je 'otvoren' tako dugo", rekao je za Der Spiegel Stefan Ebert, direktor Lotto-Tota Saska-Anhalta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.