Nogometaš zaprosio dugogodišnju curu nakon što je njenoj frendici napravio bebu

Foto: Instagram/Twitter

NOGOMETAŠ Kyle Walker zaprosio je svoju djevojku Annie Kilner samo dva mjeseca nakon što mu je ljubavnica Lauryn Goodman rodila sina.

Kad je riječ o zarukama, 30-godišnji nogometaš nije štedio. Cijeli hodnik ukrasio je bijelim ružama, rasutim laticama i svijećama.

Potom je kleknuo na jedno koljeno i pitao tri godine mlađu Annie, majku njegova tri sina, da ga primi nazad i da se vjenčaju. Britanski mediji dulje vrijeme intenzivno pišu o svim Walkerovim preljubima, među kojima su veza s Goodman, ali i orgije u kojima je sudjelovao tijekom lockdowna zbog pandemije koronavirusa.

U ožujku prošle godine uhvaćen je kako u svom Bentleyju vozi zvijezdu showa Ex On The Beach Lauru Brown. 

Iako ga je Annie izbacila iz njihovog 50 milijuna vrijednog doma u Cheshireu, ubrzo mu je odlučila dati još jednu šansu. Taman kad su radili na svojoj vezi, Walker je usput napravio dijete Goodman, koja je inače Anniena prijateljica. Da će dobiti dijete s drugom ženom, Annie je priznao tek u veljači, nekoliko mjeseci prije nego što je mališan rođen.

Annie je prošlog tjedna The Sunu otkrila da joj je zadnjih 18 mjeseci najgori period u životu, no da razmišlja o tome da oprosti Kyleu zbog njihova tri sina. Očito je on to odlučio iskoristiti pa ju je brže-bolje zaprosio.

>>>Žena slavnog nogometaša: Napravio joj je dijete par dana nakon što sam izgubila bebu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.