Nova Lasagnina pjesma ušla u hrvatski YouTube trending, fanovi pišu: Svjetski, a naše

Screenshot: YouTube

Baby Lasagna danas je u 16 sati objavio novu pjesmu Biggie Boom Boom s popratnim spotom. U dva sata je skupio više od 43 tisuće pregleda te je ušao u hrvatski YouTube trending.

Biggie Boom Boom već se nalazi na osmom mjestu trendinga.

Fanovi Baby Lasagne oduševljeni su novom pjesmom. "Nemo je dobio pobjedu na Eurosongu, Lasagna karijeru", "Najgora stvar u vezi ove pjesme je što je prekratka", "Jedan od najtalentiranijih umjetnika u Hrvatskoj", "Spot je kao kratki film", "Bez teksta sam, precool je", "Svjetski, a naše", neki su od komentara ispod videa.

"R.I.P. Baby Lasagna" 

Podsjetimo, Lasagna je iznenadio fanove nesvakidašnjom promidžbom nove pjesme kada je 24. kolovoza na njegovim profilima na društvenim mrežama osvanula misteriozna poruka koja je zbunila mnoge.  

"R.I.P. (op. a. rest in peace, odnosno počivao u miru) Baby Lasagna. 30.8.2024.", pisalo je na crnoj pozadini uz citat iz Evanđelja po Luki: "Neka mrtvi pokopaju mrtve". Lasagna je potom prikazao isječke novog spota sa scenama sprovoda, a kasnije je objasnio što se krije iza poruke te se ispričao ako je nekoga uplašio.  

Pjesma s posebnim značenjem

Kaže da pjesma ima posebno značenje za njega.

"Biggie Boom Boom je pjesma koja je napisana 31. ožujka 2023. i osjećao sam da bi to moglo biti nešto više od samo jedne pjesme - projekta. Stoga osjećam da moram podijeliti s vama koliko je ovo posebno za mene. Koliko je ovo zastrašujuće i uzbudljivo", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.