Nova Miss Francuske osvrnula se na kritike nakon izbora: Ne možete se svidjeti svima

Foto: Profimedia

Eve Gilles, nova Miss Francuske, svojom pobjedom na izboru izazvala je komentare na društvenim mrežama. Naime, Eve je bila jedina ovogodišnja natjecateljica s kratkom kosom, a mnogi njezin odabir smatraju ispolitiziranim.

20-godišnjakinja je sada priznala da su je mnogi kritizirali i zbog njezine vitke figure.

"Čovjek sam, naravno da me kritika pogađa i boli. Moje tijelo je takvo kakvo je, htjeli vi to ili ne. Takva sam. Ako se to ljudima ne sviđa, ne sviđam im se ni ja i to je to. Ne možete se svidjeti svima i to je normalno. Morate prihvatiti sebe i ignorirati kritike čak i ako je teško", izjavila je Eve za francuski TF1.

Dodala je i kako se nada da će doći vrijeme kada njezina frizura neće biti u središtu pažnje. "Važno je pokazati da mnoge Francuskinje imaju kratku kosu kao ja. One bi trebale predstavljati zemlju na natjecanjima poput ovog", smatra Eve. 

"Prekasno je sad kad imam krunu na glavi. Kritizirali me ljudi ili ne, prekasno je - sad sam tu", zaključila je 20-godišnja Eve.

Podsjećamo, djevojka iz sela blizu Dunkerquea, u sjevernoj Francuskoj, izabrana je u gradu Dijonu pred 5000 ljudi. Polovinu bodova odredili su gledatelji, a drugu polovinu žiri sastavljen od sedam žena. "Navikli smo vidjeti lijepe misice s dugom kosom, ali ja sam odabrala androgini look s kratkom kosom", rekla je nakon pobjede dodavši da je "svaka žena drukčija, sve smo jedinstvene".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.