Nova priča o lopovu koji sliči na Rossa: "To je moj sin koji je nestao 2007."

Foto: Facebook

PRIČA o lopovu iz Blackpoola koji sliči na Rossa iz Prijatelja dobila je novi, neočekivani nastavak. Naime, jedna žena tvrdi da je riječ o njezinom sinu koji je nestao prije 11 godina.

58-godišnja Susan Trowbridge iz Swindona kaže da je 100 posto uvjerena da se radi o Paulu, njenom posvojenom sinu koji je bolovao od shizofrenije te bez traga nestao 1. srpnja 2007. godine. "Netko je poslao kćeri tu sliku jer je primijetio da lopov sliči na Paula, a ona ju je poslala meni. Zovite to majčinskim instinktom ili kako god hoćete, ali ja sam uvjerena da je to moj sin", kaže Susan za The Sun.

"Oči, kosa, jednostavno znam. To je prva fotografija njega koju sam vidjela u zadnjih 11 godina i nevjerojatno je", tvrdi ona.

Susan je zadnji put Paula vidjela na aerodromu, prije puta za Barbados. Dva tjedna kasnije više mu nije bilo traga. Žena je kontaktirala policiju u Blackpoolu, no oni su joj rekli da muškarac s fotografije nije Paul.

"Ne znam kako mogu biti sigurni pošto još nikog nisu uhitili", kaže ona. No policija u Blackpoolu na Twitteru je dala naslutiti da su identificirali muškarca s nadzorne kamere te su zahvalili svima koji su podijelili njihovu objavu, a njih je bilo na desetke tisuća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.