Novak Đoković šetao Central Parkom i zbunjeno tražio signal na mobitelu. Fotke su hit

Foto: Profimedia

Posljednje fotografije Novaka Đokovića iz New Yorka proširile su se internetom.

Fotografi su tenisača snimili dok se odmarao uz jezero u Central Parku. No čini se da je imao malih poteškoća sa - signalom na mobitelu. Šetao je parkom i u ruci držao mobitel te ga dizao u zrak i gledao ne bi li pronašao signal. Strani mediji pišu da je tenisač djelovao zbunjeno, no mnogima su se ove scene učinile simpatičnim.

Novak nedavno oduševio fotografijama s malenim obožavateljem

Tenisaču je prije nekoliko dana nakon treninga za US Open na teren dotrčao jedan dječak i čvrsto ga zagrlio.

Novak ga je pogledao, nasmijao se i uzvratio zagrljaj. Potom je dotrčao i jedan stariji gospodin, koji je fotografirao dječaka s Novakom. Tenisač je dječaku dao i autogram te su razmijenili nekoliko rečenica prije no što je Novak nastavio po svojem rasporedu. 

Povijesnom pobjedom startao na US Openu

Inače, Novak Đoković trijumfalno je počeo obranu naslova na US Openu i napad na 25. Grand Slam karijere tako što je u prvom kolu u New Yorku pobijedio Radua Albota iz Moldavije, 138. tenisača svijeta, 6:2, 6:2, 6:4. Đokoviću, inače četverostrukom osvajaču US Opena, ovo je povijesna pobjeda.

Naime, 78. slavljem na stadionu Arthur Ashe postao je rekorder po broju pobjeda na najvećoj teniskoj areni na svijetu, kapaciteta 23.771 gledatelja. Đoković je pred meč najavio kako se nada da će "osvetiti braću". Naime, najbolji tenisač u povijesti do danas nije igrao protiv Albota, ali jesu oba njegova brata. Marko i Đorđe Đoković više se ne bave profesionalno tenisom, ali za vrijeme karijera igrali su i izgubili od Moldavca.

Đoković se danas plasirao u 3. kolo US Opena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.