Nove zvijezde domaćih sapunica predvođene Jelenom Veljačom pratile revije na FHR-u

JELENA VELJAČA posvetila se odavno pisanju i stvaranju serija. Kao kreativna producentica "Larinog izbora", Jelena je ostvarila veliki uspjeh, barem što se gledanosti tiče. Sinoć je sa glumicama iz te sapunice došla pogledati kolekciju svog velikog prijatelja Roberta Severa, koji s njom na spomenutoj seriji i surađuje. Doris Pinčić, Ornela Vištica i Jagoda Kumrić.

> Druga večer FHR-a: Robert Sever i dalje kralj hrvatskih torbi, Alex Dojčinović reciklira ideje

"Glumice u tamnim, šefica u bež nijansama"

Djevojke su nosile crno - srebrne haljinice sa Severovim potpisom, a Jelena se među njima isticala u dugačkoj bež haljini. Doris Pinčić i Jagoda Kumrić otkrile su nam kako ide rad na seriji te što se promijenilo u njihovim životima otkako su postale slavne. "Večeras sam tu prvenstveno zbog Roberta Severa, ali i inače volim pogledati ovakve stvari. Nosim njegovu haljinu za večeras", izjavila je Doris. Simpatična Zadranka zadovoljna je uspjehom serije, rekavši nam kako brojke govore za sebe.

Doris Pinčić o Ivanu Hercegu: Bojala sam se da ne bude umišljen, ali je vrlo normalan i prizeman dečko

"Možemo mi biti subjektivni ili ne, ali brojke zaista govore svoje. Jako smo sretni, naporno radimo i sretni smo što je publika to prepoznala, što je emocija koju želimo stvoriti prešla na njih, tako da gledanost intenzivno raste pa smo sretni i zadovoljni zbog toga". "Meni se u životu nije promijenilo apsolutno ništa, osim što nas svi prepoznaju, prilaze nam, to su oni od kojih mi živimo. I dalje radim intenzivno kao i prije i to je to", rekla je Doris. O Ivanu Hercegu, svom kolegi i partneru u seriji, ima samo riječi hvale. "On je vrlo normalan dečko, prizeman, smiren, miran, cool. Bojala sam se da ne bude neki umišljeni tip, ali on je upravo suprotno, stvarno nemam riječi za njega", zaključila je Doris.

Jagoda Kumrić: Privatno ne pratim modu previše

Njezina mlada kolegica, 19-godišnja Jagoda Kumrić, rekla nam je da se odlično snašla glumeći u sapunici, a svi su joj kolege po potrebi pomagali savjetima. Svoje suradnike nazvala je odličnima te s njima ima sjajan odnos. "Super mi je što smo na Fashion.hr-u. Privatno ne pratim modu previše, pratim ono što me zanima, odijevam se po svom izboru", rekla je Jagoda.

"Čast mi je biti dio tako velikog projekta, sve je to lijepo"

"Super mi je raditi, ekipa je odlična u svim sektorima, svi se trude da projekt bude uspješan. Čast mi je biti dio tako velikog projekta. Jako je lijepo sve to. Od kolega sam dobra sa svima, a najviše s Doris, Ornelom i Anom Maras", istaknula je lijepa glumica. "Nisam slična liku koji glumim, Nikol je jako nesretna i razmažena, što ja nisam. Moji roditelji nikad nisu to dopustili. Osim što je ona jako samouvjerena, a i ja sam takva, ali to je u redu. Ljeto sam inače povela radno, a isto će biti i sada na jesen", zaključila je Jagoda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.