Državna sigurnost štitila otmičare sina Lepe Brene?

 Foto: Instagram

OTMICA Stefana Živojinovića, sina Lepe Brene i tenisača Bobe Živojinovića, 2000. godine još uvijek nije do kraja razrješena, a svjedočenje Miladina Suvajdžića pred Specijalnim sudom u Beogradu ponovo je otvorilo neka pitanja o tom slučaju.

"8-godišnji dječak, mali Stefan, otet je na Bežanijskoj kosi samo nekoliko dana poslije Bajruševića. Policija već godinama sumnja da iza svega stoje ozloglašeni pripadnici 'zemunskog klana', ali za to nikada nije bilo dovoljno dokaza. Istraga je i danas otvorena, a sumnje policije je možda najbolje opisao uirovljeni policajac Mile Novaković u svojoj knjizi. On je, opisujući ovu otmicu, na neki način ukazao na bivšeg načelnika Službe državne sigurnosti Radomira Markovića kao čovjeka koji bi i danas mogao dati odgovor na pitanje tko je oteo Stefana", za srpski Kurir rekao je njihov sugovornik iz srpskog pravosuđa.

Marković je navodno tada obećao pomoći Bobi Živojinoviću u pronalasku sina, ali to nikada nije učinio. Otmičari su, piše Kurir, od bračnog para tražili 2,5 milijuna maraka da im sina vrate živog i zdravog, a ako to ne naprave, rekli su im, sina će im vratiti u dijelovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.