Novi horor na Netflixu prestravio gledatelje, temelji se na istinitoj priči

Screenshot: YouTube

NOVI Netflixov horor The Deliverance privukao je veliku pažnju korisnika. Naime, film je inspiriran istinitom pričom, a prije nekoliko dana došao je na Netflix.

Režirao ga je Lee Daniel, a u glavnim ulogama našli su se Andra Day, Glenn Close, Rob Morgan, Caleb McLaughlin i Miss Lawrence.

O čemu se radi?

Film je inspiriran slučajem opsjednutosti jedne obitelji, odnosno incidentom navodne paranormalne aktivnosti u Indiani 2011. godine. Slučaj je nekoliko godina kasnije dospio u nacionalne novine, a u središtu priče bila je obitelj Ammons, koja je prijavila rojeve crnih muha na svom imanju, zvukove koraka u podrumu i sjenovitu figuru. Članovi obitelji tvrdili su da su bili napadnuti i opsjednuti, a kasnije je angažiran i svećenik da izvede egzorcizam u kući.

Nakon što se obitelj preselila u Indianapolis 2012. godine, navodno su prestali svi nadnaravni incidenti.

"Skrivao sam se ispod pokrivača"

Film ima prilično skroman rezultat na Rotten Tomatoesu od 31 posto i 51 posto na Popcorn Meteru. Unatoč tome, film je izazvao niz reakcija gledatelja koji dijele mišljenja na društvenim mrežama. Ljubitelji ovog filma okupljaju se na društvenim mrežama kako bi ga podržali, a jedan gledatelj je poručio: "Ovaj film me držao na rubu u svakom trenutku, definitivno morate pogledati."

"Nisam mogao spavati nakon što sam ovo pogledao. Ono što ga čini još strašnijim je to što se temelji na istinitoj priči. Morao sam pogledati Mickeyjevu kućicu prije nego što sam otišao spavati", "Film je sjajan", "Tako je dobar, tako moćan, ponekad sam se skrivao ispod pokrivača", samo su neki od komentara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.