Novi najružniji pas na svijetu zapravo je presladak... Na svoj način

Foto: Ruptly

SCAMP THE TRAMP proglašen je najružnijim psom na svijetu na natjecanju u kalifornijskoj Petalumi, piše Ruptly. Krivih očiju, raščupane i zapetljane dlake i nepravilnih zubi, Scamp je osvojio ovu ne tako poželjnu titulu, a njegova vlasnica Yvonne Morones ponosna je na svog ljubimca.

"Večeras je Scamp napokon prešao od Scampa The Trampa do Scampa The Champa. Uvijek sam znala da je prvak, da ima to nešto. Sada svi znaju ono što ja već znam. On je ljubav", rekla je s osmijehom Yvonne koja je svog psa udomila putem online servisa za usvajanje nakon što je Scamp pronađen na ulici te je trebao biti uspavan.

"Scamp, večerašnji pobjednik, posebna je vrsta ružnih pasa: rastafarijanska kosa, nepravilni zubi i jezik koji visi - doista je ružan i favorit je publike", rekao je Brian Sobel, sudac na natjecanju starom gotovo tri desetljeća i otvorenom za sve pasmine i veličine s ciljem dokazivanja kako se sve životinje mogu voljeti.

Titula najružnijeg psa na svijetu dolazi s nagradom od 1500 dolara i putovanjem u New York, kao i s dogovorenim medijskim pojavljivanjem zakazanim za Scampa i njegovu presretnu vlasnicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.