Novi razlog zbog kojeg Hrvati često idu u Sarajevo: Nisu ćevapi, već nova kosa

Foto: Press

VELIKI broj građana Hrvatske po novu kosu više ne ide u Tursku. Sarajevo je zahvaljujući klinici VatanMed koja je iz Istanbula proširila svoje poslovanje u Bosnu i Hercegovinu postalo regionalni centar za transplantaciju kose.

Mnogi muškarci iz svih krajeva Hrvatske ali i drugih zemalja EU zbog povoljnog geografskog položaja, veoma bogate turističke ponude, prihvatljivije cijene i vrhunskog kvaliteta usluge biraju da posjete Sarajevo i obave zahvat kojim se rješavaju nedostatka kose.

Besplatne Konzultacije - Vaš prvi korak

Ako ste se suočili s opadanjem i nedostatkom kose najvjerojatnije ste čuli za trenutno najpopularniju metodu u svijetu za rješavanje tog problema -  transplantaciju kose.

Metoda presađivanja najrazvijenija je u Turskoj, a jedna od najboljih klinika iz te zemlje posluje i u Sarajevu što znatno umanjuje troškove ali i garantira kvalitetu. VatanMed je kompanija koja se transplantacijom kose bavi u preko 16 zemalja svijeta. Svima koji su zainteresirani za sami zahvat VatanMed nudi besplatne konzultacije. Dovoljno je da popunite formu koju vidite i neko iz VatanMed tima će vas brzo kontaktirati.

Index promocija d.o.o. nema pristup podacima o kontaktima niti o podacima iz bilo koje forme putem koje se možete izravno obraditi pravnoj osobi čiji promo članak objavljujemo. Pravne osobe na čijem web mjestu ispunjavate forme samostalni su voditelji obrade podataka. Više o samostalnom voditelju obrada podataka i vašim pravima pročitajte u njihovim politikama zaštite osobnih podataka.

Naš tim će vas saslušati, razumjeti vaše potrebe i pružiti vam personaliziranu procjenu koja će vam pomoći da donesete informiranu odluku.

Vaša Najbolja Opcija na Balkanu

Kada je riječ o transplantaciji kose, VatanMed se ističe kao neosporni lider u zemljama Balkana, a Sarajevo ka regionalni centar za najkvalitetniju transplantaciju kose. Vatanmed se ubraja i među najprestižnije klinike na svjetskom nivou. S bogatim iskustvom i stručnim timom koji se neprestano usavršava, garantiraju rezultate koji će vas zadovoljiti i ostaviti vas bez daha.

Najmodernije metode transplantacije kose

U VatanMedu, najčešće koriste  najmodernije metode transplantacije kose - FUE (Folikularna Jedinična Ekstrakcija) i DHI (Direct Hair Implantation). Ove tehnike su unijele revoluciju u svijetu transplantacije kose, omogućavajući nam da postignemo izuzetno prirodne rezultate bez ožiljaka i minimalnog vremena oporavka. Vaša nova kosa će izgledati kao da nikada niste imali problem s gubitkom kose ako se budete pridržavali jasnih uputa tima stručnjaka koji će o vama brinuti i nakon samog zahvata koji se obavlja za samo nekoliko sati.

Cijena zahvata transplantacije kose

VatanMed Bosna i Hercegovina vam omogućava da ostvarite svoj san o obnovljenoj kosi po trenutno akcijskoj cijeni od 1500 eura. VatanMed stručnjaci garantiraju maksimalan mogući broj presađenih folikula. U nekim klinikama cijena zahvata se povećava po broju graftova, no u VatanMed klinici to nije slučaj. Dobijete ono što zaslužujete.

Recenzije korisnika kao najbolja preporuka

Vrhunsku kvalitetu, profesionalnost i brigu o klijentima VatanMed tima potvrđuju i ocjene na Googleu. Klinika VatanMed Bosna i Hercegovina se ponosi izvanrednom ocjenom 4.8 na Google recenzijama. To nije slučajnost; to je rezultat našeg predanog rada, pažnje prema detaljima i beskompromisnog kvaliteta.

Odaberite najbolje kada je u pitanju zahvat koji će vam promijeniti život

Na tržištu je mnogo onih koji nude uslugu transplantacije kose. Ono što VatanMed izdvaja od konkurencije je tim provjerenih stručnjaka. Posvećeni su vašem zadovoljstvu i rade s pažnjom i preciznošću kako bi postigli najbolje rezultate. Vaša sigurnost i udobnost su nam prioritet, a naš tim je tu da vas podrži na svakom koraku vašeg putovanja ka novoj kosi.

Neka vaša transformacija počne ovdje, ako niste popunili formu na početku teksta možete nas kontaktirati i na WhatsApp ili Viber broj +38761250020.

Na Instagram i Facebook profilu možete pogledati i neke od zaista fascinantnih promjena frizure klijenata VatanMed klinike.

Pročitajte više