Novi stan Pamele Ramljak u centru grada ima 66 kvadrata, prodavao se za 149.000 eura

Foto: Instagram

PJEVAČICA Pamela Ramljak ranije je ovog tjedna objavila da je uspjela kupiti stan u centru Zagreba. S upaljenom kamerom prošetala je stanom na zagrebačkom Zrinjevcu i dala do znanja da ga planira adaptirati.

"Kreće avantura. Od sljedećeg tjedna radovi, pokazat ću vam svaku fazu. Slobodno ukradite koju ideju o uređenju i pratite postove. Jedva čekam", napisala je.

Očekivano, ispod takve objave nizali su se komentari i pitanja Hrvata koji izgleda najviše vole znati tko ima koliko kvadrata i koliko ih je platio. I naravno, pitati se tko bi živio u centru grada, starogradnji, manjem stanu...

Pamela je na sve te komentare strpljivo odgovarala, usput otkrivši da se stan zapravo nalazi nedaleko od Zrinjevca, u Boškovićevoj ulici, i da ima 66 kvadrata. Nakon toga nije ga baš bilo teško pronaći na Index Oglasima.

Kako se doznaje iz oglasa, riječ je o uredu u visokom prizemlju stambeno-poslovne zgrade, kojem pripada podrumsko spremište. Stan se sastoji od hodnika, tri uredske prostorije, kuhinje, ostave, kupaonice, WC-a i balkona. U potresu nije bilo nikakvih oštećenja i zgrada ima zelenu naljepnicu.

Za kraj, cijena po kojoj se prodavao bila je 149.000 eura, no moguće je da ju je Pamela uspjela pregovaranjem spustiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.