Novinara napali zbog komentara o misici koja je poginula s vlasnikom Leicestera

Foto: Instagram/BBC

BBC-JEV sportski novinar Dan Roan ispričao se zbog komentara koje je izrekao izvan etera o tajlandskom bogatašu i vlasniku nogometnog kluba Leicester, Vichaiju Srivaddhanaprabhiju, nakon što je on poginuo u padu helikoptera.

U javnost je procurila snimka na kojoj Roan nekoliko metara od mjesta na kojem je pao helikopter komentira privatni život vlasnika Leicestera. Na mjestu nesreće, koje su obišli i Srivaddhanaprabhina žena Aimon i sin Aiyawatt, Roan se zapitao u kakvom je odnosu bogataš bio sa svojom osobnom asistenticom i bivšom misicom Nursarom Suknamai, koja je također poginula u padu helikoptera.

Iako u tom trenu nije bio u eteru BBC-ja, snimili su ga kolege sa Sky Newsa.

"Ljubavnica koja je poginula u nesreći, poznatija kao zaposlenica, to jest ljubavnica. Ako ste milijarder, to se očekuje od vas, nećemo osuđivati", rekao je Roan, misleći da ga nitko ne čuje.

>>>Kako se missica našla u srušenom helikopteru vlasnika Leicestera?<<<

Brojni navijači Leicestera napali su ga nakon što je snimka završila na internetu.

"Nema veze što to nije javno i u eteru rekao, stajao je pet metara od mjesta na kojem je čovjek poginuo", poručili su.

"Bez imalo poštovanja i sućuti", dodali su drugi.

Roan se kasnije ispričao i istaknuo da nije želio nikoga uvrijediti.

"Želio sam se ispričati zbog komentara koji sam izrekao u privatnom razgovoru s kolegom, izvan etera. Nisam želio nikoga uvrijediti", napisao je na Twitteru.

Nursara Suknamai bila je asistentica vlasnika kluba te prva pratilja Miss Universe Tajlanda 2005 godine. Kako piše Daily Mail, često je išla na putovanja s Srivaddhanaprabhom.

Bila je veoma aktivna na društvenim mrežama, a njeni pratitelji mogli su pratiti njena putovanja po svijetu, od odmora u Japanu, preko Grčke do Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Često je objavljivala fotografije i snimke s utakmica Leicestera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.