Novinarka BBC-ja snimila se s dečkom u krevetu, šefovi je natjerali da makne snimku

Screenshot: 8th Old Boys Football Club

DOPISNICA BBC-ja iz Irske Emma Vardy sudjelovala je u snimanju satiričnog videa koji je nastao kako bi se prikupio novac za zdravstvene radnike, no njeni šefovi nisu bili oduševljeni viđenim pa su zatražili da se scena s njom obriše, smatrajući je "nepriličnom". 

U spornoj sceni Emma je u krevetu sa svojim dečkom, nogometašem Aaronom Adamsom, pri čemu simuliraju seksualni odnos i pjevaju parodiju na Queenovu pjesmu I Want to Break Free.

Video su osmislili njen dečko i kolege iz amaterskog nogometnog kluba u svrhu prikupljanja sredstava za britansku Nacionalnu zdravstvenu službu u borbi protiv koronavirusa. 

Snimka je objavljena na profilu 8th Old Boys Football Cluba uz opasku: "Četiri tjedna u karanteni, nema nogometa, eto što se dogodi."

S BBC-ja su pismeno zatražili da se ukloni scena s njihovom novinarkom pa je na društvenim mrežama objavljena nova verzija. 

"Ovo je trebala biti zabava, no Emma shvaća da je to bilo neprilično te je scena uklonjena", rekao je glasnogovornik BBC-ja za Daily Mail. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.