Novković snimio album o Braci sa Srebrnjaka, ovaj otkrio: Boris je bio u depresiji

Foto: Index, Facebook

JOŠ OD 2005. godine poznato je da je Boris Novković blizak magistru ekonomije Josipu Grbavcu, poznatijem kao Braco sa Srebrnjaka. Tada je glazbenik odnio pobjedu na Dori s pjesmom Vukovi umiru sami, a na tome je zahvaljivao Braci.

"Braco mi je pomogao kad mi je trebalo. Vjerujem da je to zbog energije koju sam dobio od njega, a s kojom sam uspio probuditi energiju u sebi i pobijediti na Dori", rekao je Boris nakon pobjede, a upravo ta rečenica danas je ispisana na stranici Bracinog web shopa u kojem se između ostalog prodaje CD koji je Novković snimio za njega.

>>Bili smo kod Brace sa Srebrnjaka i provjerili što se dogodi kad vas pogleda

Naziv mu je Braco hvala ti, a prodaje se po cijeni od 10 eura.

Osim pjesme koja nosi isti naziv kao album, tu su i uradci Tanka je linija od Ivice do Brace, Preko tebe, Sve što daješ je ljubav i Sreća je tvoj i naš dom. Tu je i engleska verzija Braco Thank You.

Braco je Novkoviću uzvratio komplimentima u promotivnom tekstu.

"Boris Novković glazbena je ikona u Hrvatskoj i na Balkanu. Karijeru je započeo u 16. godini s albumom # 1, a od tada je na vrhu ljestvica kao pop-rock umjetnik. Ipak, slava i bogatstvo ne osiguravaju sretan život i tijekom svog karijernog puta Boris je doživio brojne poteškoće, pa čak i depresiju koja ga je dovela do Brace. Pomoć koju je dobio kroz Bracin dar toliko mu je značila da je bio inspiriran na to da napiše i otpjeva cijeli album pjesama koje slave Bracu i njegovo djelo. Srećom, Boris nije samo producirao album na svom materinjem hrvatskom jeziku, već je napravio i verziju na engleskom. Ova poletna i dinamična glazbena  počast još je jedan prekrasan način da se iskusi povezanost s Bracom", stoji na stranici.

>>Kakav Black Friday: Gomila ljudi navalila na Srebrnjak da čestita rođendan Braci

Za deset eura na Bracinom web shopu možete kupiti i album Jurice Pađena Sve je jedno, koji nema englesku verziju. Za njega nema toliko pohvala.

"Poznati hrvatski pjevač i tekstopisac Jurica Pađen snimio je album posvećen Braci. Album ima šest pjesama na hrvatskom jeziku", stoji u opisu albuma.

>>Londonski novinar došao je kod Brace sa Srebrnjaka. Nije prošlo kako se nadao

>>Braco zaradio 7000 eura u danu: "Žene su plakale i skoro se onesvijestile"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.