Obitelj djevojke udane za nasljednika jedne od najmoćnijih žena svijeta krije mračne tajne

Foto: Youtube/ Facebook/Instagram

IRANSKA manekenka Naza Jafarian udala se za Folarina Alakiju na ceremoniji vrijednoj 42 milijuna kuna organiziranoj u palači Blenheim. Na luksuznom vjenčanju imali su milijun bijelih ruža, tortu visoku tri i pol metra, a zabavljao ih je Robin Thicke.

I dok je mladoženja sin multimilijunašice Folorunsho Alakija, koju je Forbes proglasio 14. najbogatijom osobom u Africi i nasljednik ogromnog bogatstva koje se procjenjuje na preko 16 milijardi kuna, lijepa Naza dolazi iz puno skromnijeg okruženja.

Njena majka Nooshin je 2014. proglasila bankrot i živi u iznajmljenoj trosobnoj kući u Knutsfordu, piše Daily Mail. Također, njen brat Sam je bio uhićen zbog prebrze vožnje, a otkriveno je da je prije toga konzumirao veliku količinu kokaina. Osuđen je na šest tjedana zatvora, uvjetno na šest mjeseci, te zabranu vožnje sljedećih godinu dana.

Mladoženja, čija je prva supruga Chena umrla od raka, dolazi iz bogate obitelji, a njegova je majka osamdeseta na Forbesovoj listi najmoćnijih žena svijeta, a proglašena je i najbogatijom ženom afričkog porijekla na svijetu.

FOTO Oženio se sin jedne od najmoćnijih žena svijeta, a ona mu je priredila najraskošniju svadbu ikad

Dvadesetosmogodišnja manekenka, koja je ranije izlazila s Robom Kardashianom, rođena je u Iranu, ali posljednjih deset godina živi u Velikoj Britaniji. Ima diplomu prava i bioinženjerstva, a vjeruje se da je svog muža upoznala u Londonu.

Par se zaručio u Grčkoj prošle godine, a tradicionalno nigerijsko vjenčanje imali su u studenom.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.