Obitelj Georgea Michaela ne želi da se o njemu snima film: "U toj priči nema istine"

Foto: Epa

OBITELJ prerano preminulog pjevača Georgea Michaela poručila je kako ne podržava projekt snimanja biografske drame o njemu, u kojoj bi ga trebao glumiti Theo James. Obitelj se oglasila putem društvenih mreža i vrlo su se oštro ogradili od napisa u kojima stoji da su upravo oni odobrili snimanje takvog filma.

"Svim Georgeovim obožavateljima i zaljubljenicima u njegovu glazbu, objavljena je priča u kojoj stoji da je obitelj Georgea Michaela odobrila takozvani biografski film o njegovu životu. U ime Georgeove obitelji želimo jasno poručiti da u ovoj priči nema nikakve istine, ne znamo ništa o ovom projektu i nećemo ga podržavati ni na koji način", naveli su u objavi.

“To all of George’s Lovelies, fans and lovers of his music, a story has been published stating that George Michael’s...

Posted by George Michael on Monday, 16 January 2023

Scenarij već skoro gotov

Podsjetimo, engleski su mediji prenijeli kako je film odobrila obitelj, iako očito nije, a glavnu ulogu trebao bi dobiti prema mišljenju mnogih najzgodniji, ali ujedno i najomraženiji lik iz HBO-ove serije Bijeli lotos Theo James.

Film će pratiti pjevačevu karijeru od grupe Wham! do njegovog uspjeha kao solo izvođača s hitovima poput Careless Whisper. "Scenarij je u završnoj fazi i producenti traže glavnog glumca. Theovo ime je svima na usnama. On bi bio savršen za tu ulogu", otkrio je to izvor za Daily Mail. James je, poput Georgea, grčkog podrijetla. Njegov djed, Nikos, pobjegao je iz Atene 1941. godine. 

James je i sam potvrdio svoje zanimanje za ulogu prošlog tjedna. "O da, volio bih to. On je ikona. On je djelomice Grk, ja sam djelomice Grk", poručio je. Inače, Theo je postao zvijezda nakon nevjerojatnog uspjeha HBO-ove serije Bijeli lotos. Prije toga glumio je u trilogiji Divergent (Različita), kao i u brojnim serijama i filmovima.