Obitelj optužena za utaju poreza, a kćeri najbogatije Hrvatice troše na zabavu

Foto: Instagram

KĆERI najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i bivšeg vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea Petra i Tamara nisu štedjele na proslavi koju je Tamara organizirala u čast Petrina nerođenog djeteta.

Radi se o takozvanom baby showeru, odnosno darivanju trudnice koja bi uskoro trebala roditi. Petra se zaručila sa Samom Palmerom samo tri mjeseca nakon burnog razvoda od Jamesa Stunta s kojim ima troje djece - blizance Jamesa i Andrewa i kćer Laviniju.

Čini se da je bogata nasljednica sreću ponovno pronašla u 32. godini jer s novim zaručnikom Samom očekuje četvrto dijete, a strani mediji pišu da je najvjerojatnije riječ o još jednoj kćerkici.

Pretpostavka je nastala zbog boje ukrasa na proslavi darivanja. Prostor je bio ukrašen cvjetnim aranžmanima i ružičastim dekoracijama.

Unatoč tužbi za utaju poreza zbog koje se obitelj Ecclestone preznojavala posljednjih nekoliko mjeseci, na tulumu je skupocjeni šampanjac tekao u potocima, a Tamara se pobrinula da cijeli događaj izgleda raskošno i bogato.

Par je ovog ljeta planirao luksuzno vjenčanje u Meksiku na koje su navodno trebali potrošiti oko 130 milijuna kuna, ali su ga otkazali jer su Petrina obitelj i prijatelji mislili kako je nešto više od godine dana veze premalo da bi ponovno stupila u brak, posebice nakon traumatičnog razvoda koji je proživjela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.