Lilibet proslavila prvi rođendan, Meghan i Harry objavili njenu fotografiju

Foto: Instagram

MEGHAN MARKLE i princ Harry objavili su fotografiju kćeri Lilibet na njen prvi rođendan, koji je djevojčica proslavila u Frogmore Cottageu tijekom kraljičinog jubileja.

Harry i Meghan priredili su u subotu vrtnu zabavu za Lilibet. Proslava se održala na imanju Windsor, pišu britanski mediji. Crvenokosa Lilibet je za rođendansku fotografiju pozirala u plavoj haljinici i s bijelom mašnom u kosi.

Ovo je tek druga službena fotografija Lilibet otkad su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili božićnu čestitku 23. prosinca. Fotografiju Lilibet snimio je fotograf i prijatelj para Misan Harriman, koji je prisustvovao rođendanskoj zabavi.

Lilibet upoznala kraljicu

Lilibet su preko društvenih mreža rođendan čestitali članovi kraljevske obitelji. Službeni Twitter profili britanske kraljice, princa Charlesa i princa Williama gotovo istovremeno objavili su rođendanske poruke za djevojčicu. 

Harry i Meghan doputovali su u London na proslavu kraljičina platinastog jubileja.

Bilo je to njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u Velikoj Britaniji otkako su prije dvije godine napustili službene dužnosti i preselili se u Los Angeles, a za to vrijeme njihov odnos s drugim članovima kraljevske obitelji postao je napet.

Elizabeta nije upoznala svoju praunuku prije putovanja, a Buckinghamska palača nije komentirala novinske izvještaje da su se sada konačno upoznale.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.