Objavljene prve fotke Elona Muska s blizancima koje je u tajnosti dobio sa suradnicom

Foto: Profimedia/Twitter

OBJAVLJENE su prve fotografije Elona Muska s njegovim blizancima uz njihovu majku Shivon Zilis, koja je i izvršna direktorica njegovog startupa za umjetnu inteligenciju Neuralink. Slike je objavio bivši novinar Walter Isaacson, inače autor nadolazeće biografije o vlasniku X-a.

Isaacson, čija knjiga ide u prodaju 12. rujna, rekao je da se Musk želio sastati s njim u domu Zilis i djece prošlog ožujka radi razgovora. "Rekao je da ostavimo telefone u kući dok sjedimo vani jer bi ih netko mogao koristiti za praćenje naših razgovora", otkrio je pisac za Time.

"Sjedili smo na terasi u predgrađu pokraj mirnog bazena u dvorištu sunčanog proljetnog dana, s dva plavooka blizanca koja su učila mackati se, dok je Musk turobno nagađao o mogućnosti izgradnje održive ljudske kolonije na Marsu prije nego što apokalipsa uništi civilizaciju na Zemlji", opisao je.

Zilis: Nikada nismo bili u vezi ni u seksualnim odnosima

Inače, Zilis je rodila Muskovo osmo i deveto dijete u studenom 2021. Njihova imena nikada nisu objavljena. Blizanci, koji su navodno začeti umjetnom oplodnjom, rođeni su samo nekoliko tjedana prije nego što je Musk dočekao svoje drugo dijete s kanadskom pop zvijezdom Grimes.

Zilis je rekla kolegama da ona i njezin 52-godišnji šef milijarder nikad nisu bili u seksualnim odnosima niti su ikad bili u ljubavnoj vezi na bilo koji način, izvijestio je Reuters. Musk ima još petero djece sa svojom prvom suprugom, kanadskom spisateljicom Justine Wilson. Prvo dijete izgubio je 2002. Beba je preminula u dobi od 10 tjedana od sindroma iznenadne dojenačke smrti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.