Obje su hodale s Ivanom Hercegom: Pogledajte o čemu se dopisuju Anita Dujić i Ana Majhenić

VEĆINI žena bivša djevojka njenog dečka nije osoba s kojom čavrlja i dopisuje se na društvenim mrežama. Ali ne i bivšim curama Ivana Hercega.

Tako je Anita Dujić koja trenutno živi u Londonu s novim dečkom Duncanom Broadfootom, na Instagramu objavila fotografiju kolača koji je ispekla.

"A nekad, kad mi se da ili kad je nekome rođendan, radim kolače. Bez filtera. Sirove. One koji ne moraju u pećnicu, a kažu i da su zdravi...Šta vi radite u slobodno vrijeme?", napisala je Anita.

Fotografija i kolač jako su se svidjeli Ani Majhenić, s kojom je Herceg kratko bio u vezi nakon veze s Anitom.

"Daj recept", kratko joj je napisala.

Ako ste ovdje zbog recepta, evo ga Anitinim riječima:

"Namočiš 20 datulja 15min u vrelu vodu, nakon toga iscijediš I staviš u blender skupa s mljevenim orašastim plodovima 110g (bilo koji, ja sam pomiješala lješnjake I bademe), te ju ravnomjerno utisneš u kalup.
Krema: staviš u blender narezani veliki avokado, prstohvat soli, malu žličicu kokosovog ulja, agavin sirup po želji, 10g gorkog kakaa u prahu I sve smiksaš. Premažeš preko podloge. Po izboru staviš voce gore (zaleđene bobice sam zagrijala u teci skupa s malo agavinog sirupa). Kad si gotova staviš na 1-2h u hladnjak I voila". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.