Od 74 tisuće zarađenih kuna na Farmi, Marina Perazić platila dugove

DA JE Farma jedan od najboljih primjera samopromocije, svjesni su svi oni koji su kročili na blatnjave obronke i nepokošene livade smještene samo sat vremena od Zagreba. No, ne da samo boravak na farmi "pomaže" u podizanju popularnosti određenih natjecatelja, već ti isti dobivaju za svoja "majmuniranja" pred kamerama popriličnu svotu koja je i najčešći motiv njihova boravka tamo.

Rijetki su oni koji su istinski htjeli upoznati i suočiti se s načinom života kakav je bio prije sto godina. Naime, prema informacijama koje su procurile u javnost nagađa se da svaki farmer za tjedan dana boravka na farmi dobiva oko sedam i pol tisuća kuna.

Pobjednik "deblji" za pola milijuna kuna

Ako je vjerovati Nacionalu, onda je bivša članica nekad popularnog dua "Denis i Denis" kući stigla bogatija za 74 tisuće kuna. Računica je jednostavna. Deset tjedana puta otprilike sedam i pol tisuća i na račun Marine Perazić sjela je impozantna cifra od 74 tisuće kuna. Majci dvoje djece ova količina novca je bila i više nego potrebna te je već dobar dio od ove svote potrošila. Naime, Perazićka je na povratku s farme poplaćala dugove koje je imala te si je priuštila novo računalo, a dio je izdvojila i za maturalna putovanja svojih kćeri. Međutim, boravak i blamiranje najviše će se isplatiti pobjedniku koji će doma otići s pola milijuna kuna više na svom računu.

S.C.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.