Od bosonoge Sharon Stone do Johna Travolte. Evo tko je danas pratio Đokovića

Foto: Profimedia

Napeti finalni meč između srpskog tenisača Novaka Đokovića i Španjolca Carlosa Alcaraza na Olimpijskim igrama u Parizu pratila je i glumica Sharon Stone (66). Ona se na tribinama pojavila u kremastom odijelu cvjetnog uzorka, a na fotografijama se vidi da je teniski meč pratila bosonoga.

Finale su s tribina pratili i bivša tenisačica Serena Williams te glumac John Travolta. Đokovića je naravno pratila i njegova supruga Jelena Đoković s kćeri.

Osvojio svoje prvo olimpijsko zlato

Podsjetimo, Novak Đoković osvojio je zlato na Olimpijskim igrama u Parizu. Odmah nakon pobjede potrčao je do tribina do supruge Jelene Đoković i kćeri, koju je zagrlio. Nakon meča uzeo je zastavu Srbije i zaplakao. Đoković je vrlo emotivno proživio osvajanje medalje, a nakon slavlja je rekao: "Otišao sam odmah sve njih zagrliti, presretan sam što sam donio zlato Srbiji, ovo je možda moj najveći sportski uspjeh u životu."

Oglasio se na Instagramu

Nedugo nakon meča oglasio se i na Instagramu, gdje je uz fotografiju sa zlatom oko vrata poručio: "Srbijo, Uspjeli smo! Volim vas, Nole." Njegov post je u sat vremena skupio preko milijun lajkova, a među prvima su mu se javili svjetski poznati košarkaši LeBron James i Luka Dončić. James mu je napisao "čestitam, brate", a Dončić je emotikonima koze poručio da je Đoković "GOAT", odnosno najveći ikada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.