Odbila posao u jednoj firmi, oni joj poslali mail: "Možeš li se možda klonirati?"

Screenshot: TikTok

RAZGOVORI za posao mogu biti vrlo stresni, a za razliku od tipa koji je uspio uprskati intervju čim je ušao u zgradu, ova je tiktokerica ostavila toliko dobar dojam da joj je tvrtka u kojoj je odbila posao napisala jedan neobičan mail.

Tiktokerica Stephanie na svom je profilu @essenceofstephanie podijelila priču koja je oduševila njezine pratitelje.

Odbila ponudu

Stephanie je nesuđenim poslodavcima poslala mail u kojem ih obavještava da mora odbiti njihovu ponudu jer je prihvatila drugi posao, a iz odjela za ljudske resurse dobila je neobičan odgovor.

@essenceofstephanie

LOL my little ego be pumping iron today 🤣🤣🤣 💪🏼

♬ original sound - S T E P H 🐝

"Ovo je mail koji mi je poslala tvrtka kojoj sam upravo rekla da neću prihvatiti njihovu ponudu za posao jer sam dobila bolju", objasnila je i zatim pročitala mail.

Odgovor firme

Prvo su napisali da su "jako tužni" što se neće pridružiti tvrtki. Kao drugo, rekli su da su "sretni" što je dobila bolju ponudu od one koju su oni imali.

Pod broj tri napisali su kako žele da "ostane u kontaktu" i da im javi ako "stvari ne ispadnu onako kako očekuje".

Na kraju su se našalili o tome da im mora poslati svog "fantastičnog klona" da ispuni ulogu u njezinoj odsutnosti. Potom su joj poželjeli "sve najbolje".

"Ovo je najbolje. Ovo je jebeno najbolje", rekla je tiktokerica našalivši se o pozitivnom učinku koji je e-mail imao na njezino samopouzdanje.

Viralni video

Video je pregledan gotovo 450 tisuća puta, a tiktokeri su oduševljeni pozitivnim pristupom pri zapošljavanju.

"Ovaj mail natjerao bi me da se brzo predomislim", napisala je u komentarima jedna tiktokerica, a drugi su se složili s njom.

Pročitajte više