Odgovorila kritičarima nakon seks scena: Zar zaista mislite da velike cure ne mogu dobiti malo akcije?

Printscreen: Instagram/FOX

U HOLLYWOODU su na cijeli vječno mlade i mršave žene, a glumica Gabourey Sidibe se nikako ne uklapa u taj opis. Slavu je stekla u filmu "Precious" kada je bila nominirana i za Oscara, a sada je gledamo u popularnoj američkoj seriji "Empire".

Nakon što je emitirana vruća seks scena u kojoj se njezin lik Becky nađe u seksi igricama s dečkom i to na krovu zgrade, ružni komentari i montaže počeli su kružiti Internetom. Na sve to se i oglasila 32-godišnja glumica, koja poručuje kako se itekako osjeća seksi bez obzira što svi drugi o tome mislili.

"Ja sam tamnoputa žena, plus size veličine, i snimila sam seks scene na televiziji. Jako sam se zabavila snimajući te scene iako sam bila i pomalo nervozna. No osjećam se seksi i znam da sam napravila dobar posao. Nekim ljudima se ne sviđa, no ne znam kako itko može mrziti ljubav", kaže glumica za Entertainment Weekly te dodaje: "Ljudi su jednostavno zli, jedino što ja vidim je dvoje zaljubljenih, zar zaista mislite da velike cure ne mogu dobiti malo akcije?" - pita Gabby u svojem otvorenom pismu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.