Odlučili čitatelji Indexa: Ovo je najpoželjniji hrvatski neženja

Foto: Nova TV

OVOG tjedna pitali smo vas tko je najpoželjniji hrvatski neženja. Kako bismo vam olakšali izbor, ponudili smo 20 onih uz čija se imena nerijetko lijepi taj epitet, a vi ste navalili na glasanje.

Kako statistike pokazuju, više od 50.000 vas odlučilo je sudjelovati u anketi i izabrati onog kojeg bi čitateljice (a vjerojatno i čitatelji) najradije vidjeli pred matičarem ili oltarom.

Onaj kojem bi mnoge promijenile bračni status glumac je Janko Popović Volarić. Zgodni glumac prikupio je najviše pozitivnih glasova, više od 4000, a negativnih je imao jednako kao i drugoplasirani Dean Pelić. 

Osim ako niste više od deset godina živjeli ispod kamena, Janko vam je dobro poznat.

Poznati je kazališni, televizijski i filmski glumac. Posljednjih godina domaća publika gledala ga je i kao člana žirija Supertalenta te voditelja showa Zvijezde plešu. Iako se u toj ulozi nije najbolje snašao te je prikupio brojne kritike, to nije narušilo njegov status najpoželjnijeg neženje.

Gledali smo ga u serijama Obični ljudi, Ponos Ratkajevih, Sve će biti dobro i Kud puklo da puklo. Gledateljice pamte film Goran u kojem se Janko pojavljuje potpuno gol.

Doduše, već je jednom bio oženjen. Njegov brak s glumicom i scenaristicom Jelenom Veljačom potrajao je tri godine, a o razlozima kraha nijedna strana nije puno govorila. Oni koji su pročitali njenu knjigu te pogledali film Vis-a-vis uvjereni su da je u ta dva djela opisan njihov odnos. 

Zajedno su snimali serije Ponos Ratkajevih, Obični ljudi i Urota, a njihova ljubav otkrivena je nakon što su zajedno otišli na koncert. Vjenčali su se dan nakon Božića 2009. godine.

"Sada znam da možeš cijeli život biti vjeran jednoj ženi", rekao je Janko prije vjenčanja.

Nakon razvoda godinama se nije javno izjašnjavao o ljubavnom statusu, a potom se 2015. godine zaljubio u beogradsku glumicu Tijanu Pečenić s kojom je snimao Kud puklo da puklo. Njihova veza potrajala je dvije godine.

Za Novu godinu objavio je fotografiju s misterioznom damom pa je moguće da će u 2020. promijeniti svoj bračni status.

Janko je s 18 godina postao otac sina Davida, s kojim je danas jako blizak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.