Shakira na sudu: "Odnos s Piqueom nije bio stabilan do dolaska drugog djeteta"

Foto: EPA

ZANIMLJIVO otkriće vezano uz Shakirin odnos s Piqueom proizašlo je iz njezinog pojavljivanja na sudu u Barceloni prošlog petka, gdje se brani od optužbi za porezne prekršaje počinjene između 2012. i 2014.

"Veza nije bila dovoljno čvrsta"

Kolumbijka tvrdi da nije bila državljanka Španjolske sve do 2015., što je iznenađujuće jer je Gerarda Piquea upoznala pet godina prije toga, a par je 2015. dobio svoje drugo dijete, Sashu.

Njihovo prvo dijete, Milan, krenuo je u školu 2015., no Shakira je tvrdila da njezina veza s Piqueom nije bila dovoljno čvrsta da postane državljanka Španjolske sve do 2015.

Što je Shakira rekla o Piqueu na sudu?

Prema španjolskim novinama La Vanguardia, Shakirin obrambeni tim tvrdi da između njih "nije bilo čvrste obveze" te da su se "mogli viđati samo tijekom praznika ili kratkotrajnih putovanja, bilo u Barceloni ili u drugim dijelovima svijeta".

Shakira tvrdi da su tek krajem 2014. godine odlučili uspostaviti sređenu vezu i zajednički boravak u Španjolskoj.

Optužbe za porezne prekršaje

Protiv Shakire postoje razne optužbe za porezne prekršaje, zbog čega joj prijeti do osam godina zatvora. No, s obzirom na to da je svako kazneno djelo trajalo kraće od dvije godine i nije imala prethodni kriminalni dosje, vjerojatno bi mogla izbjeći zatvor čak i ako je proglase krivom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.