Odurna fotka putnika na letu uznemirila je ljude: "Malo sam si povratio u usta"

Foto: Instagram

PUTNICI na zrakoplovnim letovima mogu biti zaista neugodni, a jedan putnik na društvenim mrežama je podijelio fotografiju koja je zgrozila korisnike diljem svijeta. Muškarac je prilikom putovanja uočio vrlo neugodnu scenu koju je zabilježio kamerom na mobitelu, a riječ je o rani na stopalu putnika na susjednom sjedalu iz koje je počela curiti žućkasta tekućina.

Fotografija je osvanula na Instagram profilu Passenger Shaming, a zbog neugodne scene koju prikazuje, uznemirila je želuce ljudi koji ga prate. "Konačno se i to dogodilo, fotografija me doslovno slomila. Što se, gangrene mu, ovdje događa?" napisao je autor objave u opisu te pokrenuo lavinu komentara korisnika društvene mreže.

Također, mnogi su se složili kako se radi o najgoroj fotografiji do sada objavljenoj na spomenutom profilu. "Ovo je užas", "NE, NE, NE", "Ne mogu ovo gledati, najgore ikada", pisali su zgroženi pratitelji, a jedan čovjek istaknuo je kako se nada da je riječ o neslanoj šali.

"Liječnik sam, ali kad sam ugledao ovo, malo sam si povratio u usta. Dragi Bože, nadam se da je to ne šala za Noć vještica ili tako nešto", napisao je u komentarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.