Odvjetnik Mike Aleksića pitao glumicu: Dolazili ste bez najlonki da vas lakše siluje?

Foto: A.H./ATAImages/PIXSELL

JUČER je u Beogradu nastavljeno suđenje Miki Aleksiću, učitelju glume koji je završio u pritvoru zbog silovanja nekoliko djevojaka. Ponovno je svjedočila Milena Radulović koja je došla u pratnji kolega.

>>Srpska glumica svjedočila na sudu: "Silovao me dok su u drugoj prostoriji bila djeca"

Nakon što je suđenje prekinuto, a Zoran Jakovljević (odvjetnik Mike Aleksića) novčano kažnjen, Blic.rs je objavio nekoliko pitanja koja je Zoran postavio Mileni. Naime, Jakovljević se počeo derati na suca i žaliti se što ga Radulović ispravlja nakon što je pogrešno citirao njene riječi.

Između ostaloga, pitao je glumicu što bi se dogodilo da je otišla iz škole. "Pričao bi o meni sve najgore, manipulirao bi. Bila sam preplašena za svoju budućnost", odgovorila je Milena, govoreći da se nije mogla suprotstaviti Aleksiću. 

"Dolazili ste bez najlonki da mu olakšate?"

Potom je Jakovljević izjavio: "Kaže da se sjeća kad je imala najlonke, a kad ne, jer je Mika govorio: 'Sad je puno lakše.' Kako doživljavate tu rečenicu?"

Milena je odgovorila: "Možda mu je trebalo manje napora da me siluje."

"A što ste vi dolazili bez najlonki da mu olakšate? Da vas lakše siluje?" nadovezao se Jakovljević. Sudac je ovo pitanje odbacio, kao još nekoliko drugih pitanja. 

Odvjetnik se potom počeo smijati. "Stvarno ne znam kako da ga branim", rekao je. Zatim je pitao Milenu je li Aleksiću "pomogla da joj skine donje rublje bez oštećenja".

"Naravno da mu nisam pomagala. Ruke su mi bile na njegovoj glavi, pokušavala sam ga odmaknuti. Nisam uspjela u tome", odgovorila je Radulović. 

Jakovljević je također analizirao glumičine Facebook objave i pitao je kako je mogla objavljivati statuse kojima govori da je sve u redu i da je sretna dok su joj se događale takve stvari. Ona je potom rekla kako je željela zavarati svoje bližnje jer je razmišljala o samoubojstvu. 

"Boljelo me, bio je grub"

Podsjećamo, Radulović je ispričala da ju je Mika silovao i zlostavljao dok su u prostoriji pored njih bila druga djeca.

"Bila sam u kaputu. Pozvao me da uđem u kancelariju. Pogledom je pratio dok sva djeca nisu ušla u studio i počela recitirati. Jednom rukom me primio za potiljak, drugom za stražnjicu i gurao mi je jezik u usta. Otimala sam se i pokušavala ga odgurnuti. Onda je penetrirao prstima u moju vaginu, prvo s jednim, pa s dva, pa s tri prsta. Boljelo me je. Bio je grub, od bola sam se podizala na prste", ispričala je Milena.

Vlasnik škole glume, redatelj i scenarist Miroslav Mika Aleksić (68) priveden je 2021. nakon što ga je više žena prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.