Oglasila se Hulkova žena nakon porno skandala: "Neću te pogledati ni kada ćeš umirati"

Foto: Instagram

DOK Hulk Hogan čeka hoće li dobiti 100 milijuna dolara za svoj pornić koji je snimio s ženom najboljeg prijatelja, njegova bivša supruga emocionalno je komentirala cijeli slučaj.

Profesionalni hrvač tužio je stranicu Gawker zbog objave dijela snimke seksa koju je snimio, no Lindu Hogan ne zanimaju njegove pravne borbe i smatra da ne zaslužuje ni novčića.

"Želim da svijet zna što mislim o njemu. Tom čovjeku dala sam sve. Dala sam mu sve što sam imala. Bila sam iskrena, bila sam dobra supruga. Nikad ga nisam varala. Uzimao si me zdravo za gotovo i nikad nisi cijenio mene ni našu prekrasnu obitelj. Kriviš mene za svoje užasne pogreške. Nikad se nije radilo o meni, radilo se o tebi i tvom narcizmu. Mrzim te, ali ne onoliko koliko mrziš sam sebe. Uništio si 25 godina braka i obitelji. Neću te pogledati ni kada ćeš umirati", dio je onoga što mu je Linda poručila, prenosi Daily Mail.

Sudski spor vodi se zato što je stranica Gawker ostvarila značajnu dobit objavom dijela snimke, a Hulk Hogan sada želi odštetu. Ako je i dobije, čini se da se obiteljska situacija više neće vratiti na staro.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.