Oko ovih dijelova tijela žene su često nesigurne, a muškarce baš boli briga za njih

Foto: Shutterstock

NESIGURNOST u fizički izgled jedan je od najčešćih izvora kompleksa i strahova kod ljudi, što može imati velik utjecaj na romantične i seksualne odnose. Stoga je ekipa na Redditu pokrenula diskusiju u kojoj su muškarci zamoljeni da iz svoje perspektive kažu zbog čega žene nikako ne bi smjele biti nesigurne, a evo i najboljih odgovora.

Pjegice

"Osobno bih htio naći onoga tko je ženama rekao da pjegice nisu lijepe i da ih treba skrivati. Ne bih ga ozlijedio, samo bismo lijepo popričali. Možda je to samo do mene, ali jako sam slab na pjegice. Mislim da su predivne", napisao je jedan korisnik.

Grudi

Drugi je korisnik napomenuo kako veličina grudi nije nešto oko čega bi se žene trebale brinuti. "Najvećem dijelu muškaraca to jednostavno nije toliko važno", dodao je.

Celulit

"Celulit, strije ili bilo kakva 'mana' slična tome. Moja djevojka ima i celulit i strije. Ja to nikada nisam primijetio dok mi ona sam to nije spomenula", napisao je.

Kovrčava kosa

Jedan se korisnik dotaknuo i kose. Rekao je da mu je kovrčava kosa na ženama jako zabavna. "Neke žene pokušavaju izravnati kosu, ali ja mislim da je najbolje slušati što kosa želi. Znam da se reklamiraju šamponi koji obećavaju nevjerojatno svilenu kosu i to je lijepo, ali toliko je načina da kosa bude prekrasna. Mislim da je prirodna kosa često najljepša", istaknuo je.

Visina

Javio se jedan muškarac koji se osvrnuo na visinu: "Kao dečko koji je visok 175 centimetara, volim djevojke svoje visine, ali i one više od mene! Slobodno se ispravite, pobogu!" napisao je aludirajući kako na to kako je mnogim muškarcima, a i ženama, i dalje neprirodno da je žena viša od muškarca.

Nos

Korisnik koji se osvrnuo na izgled nosa napisao je kako ne razumije žene koje misle da im nos nije savršen pa stoga razmatraju odlazak na operaciju. "Nas zaista nije briga za neku malu grbu na vašem nosu ili je li vam vrh nosa uperen prema dolje ili gore", napisao je.

Osim toga, muškarci su naveli još niz razloga zbog kojih bi djevojke ili žene mogle osjećati kompleks manje vrijednosti ili nesigurnost, a na koje muškarci ne obraćaju pažnju. Duljina trepavica, sjede vlasi u kosi ili izgled obrva samo su neki od njih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.