Okršaj Tamare i Violete, napetost u Kući raste:"Prešla je granice dobrog ukusa"

Screenshot: RTL

U BIG Brother kući počela je rasti napetost i sve je jasnije da se ne slažu baš svi onako lijepo kao što se dosad činilo.

Violeta i Tamara su imale pravi verbalni okršaj na dvorištu kojemu je prethodilo Tamarino priznanje u Ispovjedaonici da ne teško podnosi stariju sustanarku.

"Smeta me jer je naporna, stalno priča, na sve ima neke komentare, u sve se petlja i ne gasi se, a mi bi malo mira. Ja razumijem da je njoj dosadno i da je ona takva ali nama je već prekipjelo to njezino ponašanje. Svi se sprdaju kad ona progovori. Prešlo je neke granice dobrog ukusa i svi bježimo i mičemo se od nje kako god znamo", priznala je Tamara.

Nakon tog olakšavanja duše u dvorištu je naletjela na Violetu koja se odlučila suočiti s njom. Pitala ju je zašto se tako ponaša, na što je reagirala Tamarina vatrena narav: " Ne da mi se slušati, zaista! Nemoj pričati više danas, jel može? Hvala!", odbrusila joj je i nastavila je ignorirati, što možete pogledati ovdje.

I Fabio je priznao da mu smeta Violeta, iako ne toliko koliko Tamari. Smatra da voli biti u središtu pozornosti i da previše priča. "Pokušavam pomoći što više mogu i pokušavam biti što više prijateljski nastrojen i mislim da je stvarno dobra osoba, ali eto, nije baš da funkcioniramo, nažalost”, zaključio je Fabio.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.