Oliverova supruga otkrila kako ju je zaprosio i koji im je bio plan za 50. godišnjicu

Foto: Miranda Cikotic/24sata/PIXSELL

SUPRUGA legendarnog glazbenika Olivera Dragojevića Vesna Dragojević prisjetila se kako ju je on zaprosio, a otkrila je i kako su planirali proslaviti 50. godišnjicu braka.

Vesna se prisjetila kako ju je Oliver zaprosio, kazavši kako je sve bilo vrlo transparentno i kako joj je htio olakšati svakodnevicu. Ona je tada radila u bolnici u Dubrovniku te je svaki vikend putovala u Split da provede kvalitetno vrijeme s Oliverom. Kako bi što više bili zajedno, Oliver je predložio vjenčanje.

"Rekao je: 'Slušaj, ti svaki vikend dolaziš u Split autobusom, ajmo se mi oženiti.' Ja kažem - dobro", prisjetila se Vesna za InMagazin.

Osim toga, udovica jednog od najvećih glazbenika u regiji prisjetila se planova koje je kovala s Oliverom za njihovu 50. godišnjicu braka. Ove godine Vesna i Oliver proslavili bi 48. godišnjicu, a da je poživio, za dvije godine par bi otputovao u SAD i tamo se ponovo vjenčao. Otkrila je da su tu veliku godišnjicu braka planirali proslaviti vjenčanjem u Las Vegasu.

"Bili smo se dogovorili da ćemo se za 50. godišnjicu ići u Las Vegas oženiti, ali evo, ja ću sada poći sama tamo", kazala je Vesna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.