Olivia Wilde i Jason Sudeikis odgovorili na tvrdnje bivše dadilje: "Nevjerojatno..."

Foto: EPA

BIVŠI glumački par Olivia Wilde i Jason Sudeikis odlučio se oglasiti nakon što je bivša dadilja njihove djece u medijima iznijela razne tvrdnje o njihovom braku, uključujući onu da je Sudeikis navodno legao pod Wildein automobil kako bi je spriječio da ode.

 

Dadilja bivšeg para, koja se brinula za njihovu djecu Daisy i Otisa, rekla je da se glumac jako uznemirio kad je vidio da Olivia pokušava otići iz kuće sa salatom s "posebnim preljevom" kako bi se vidjela s Harryjem Stylesom.

Wilde i Sudeikis izdali priopćenje

"Kao roditeljima, nevjerojatno je uznemirujuće saznati da bi bivša dadilja naše dvoje mlade djece odlučila javno iznijeti takve netočne i uvredljive informacije o nama", objavili su Wilde i Sudeikis te dodali:

"Njena 18 mjeseci duga kampanja uznemiravanja nas, naših voljenih, bliskih prijatelja i kolega, stigla je do svog nesretnog vrhunca. Nastavit ćemo odgajati i štititi našu djecu s iskrenom nadom da će ostaviti našu obitelj u miru."

Podsjećamo, Wilde i Sudeikis prekinuli su 2020. godine nakon što su zajedno proveli sedam godina. Wilde je svoju vezu sa Stylesom iznijela u javnost iako je zanijekala da je ostavila Sudeikisa zbog bivšeg člana One Directiona.

Pročitajte više