Olivia Wilde na modnoj reviji privukla pažnju prozirnom majicom bez grudnjaka

Foto: Profimedia

Američka glumica Olivia Wilde (39) privukla je pažnju svojim izgledom kada se pojavila na reviji modne kuće Yves Saint-Laurent na pariškom tjednu mode.

Naime, slavna glumica je na modnu reviju odjenula suknju i prozirni crni bodi, ispod kojeg nije imala grudnjak, a cijelu modnu kombinaciju uparila je kožnim rukavicama. Osim Wilde, još su neke slavne gošće, poput Georgije May Jagger, Else Hosk, Zoë Kravitz, Lile Moss i Jasmine Tookes, odjenule prozirne kombinacije, premda nešto konzervativnije od njezine.

Podsjetimo, Wilde je bila u vezi s glumcem Jasonom Sudeikisom s kojim je dobila dvoje djece, sina Otisa i kćer Daisy. Par se razveo nakon devet godina veze, 2020. godine, a glumica je nakon toga započela romansu s pjevačem Harryjem Stylesom. 

U vezi su bili od siječnja 2021. do studenoga 2022. godine, a za to vrijeme su zajedno snimili i film Don't Worry Darling, koji je Wilde, osim što je imala jednu od glavnih uloga, i režirala.  Izvor je za Page Six rekao kako je njihov prekid bio prijateljski, a prema drugim tvrdnjama glumica i pjevač su ostali u dobrim odnosima.

"Među njima nema zle krvi. Harry nije ostavio Oliviju ili obrnuto. Ovo je najduža veza koju je Harry ikada imao, tako da je očito da imaju posebnu vezu", rekao je tada izvor.

Pročitajte više