"On Fire" i vatrena Franka Batelić osvajaju svjetsko tržište: Ovo je ispunjenje svih mojih snova!

KONTOR RECORDS, jedna od najprestižnijih europskih izdavačkih kuća preuzela je od portugalskog Exklusive recordsa prava za svjetsku distribuciju velikog hita "On Fire" Franke Batelić i Erica Destlera. Time je samo potvrđen vrtoglavi uspjeh pjesme od njenog izdavanja početkom srpnja ove godine.

Kontor records, poznat je po velikim uspješnim lansiranjima izvođača poput Scootera, ATB, Tiësta, Fedde Le Granda i Spillera, te megauspješnim kompilacijama "Top Of The Clubs" i "Ibiza Classics", dok njihov Kontor TV YouTube kanal ima milijune dnevnih pregleda. Upravo se na tom YouTube kanalu pojavio i singl "On Fire" te je u samo jednom danu imao 100.000 klikova.

Pjesma će krajem tjedna biti lansirana na njemačko tržište te glazbene televizije MTV i VIVA, a uskoro i na ostatak svjetskog glazbenog tržišta pod etiketom Kontor recordsa. Frankin menadžment i Eric Destler trenutno su u pregovorima i s ruskim Mobile content factory Ltd, najvećim content mobilnim distributerom, koji za 200 milijuna korisnika distribuira ringtonove, download singlove, video klipove i sl.

Nedavno je i kompilacija "Ministry of Sound" ili kako ju nazivaju "domom plesne glazbe" na svoje posljednje izdanje "The Annual 2011. vol. 2" uvrstila pjesmu "On Fire". Na kompilaciji se nalaze trenutno najveći klupski hitovi, koje potpisuju izvođači kao što su Avicii, Armin von Buuren, Afrojack, Martin Solveig, Mory Kante i drugi.

"Znala sam da će biti nešto od mog prvog izleta u house vode"

"Moram priznati da je ovo ispunjenje svih mojih snova! Iskreno, jedva čekam u Bostonu svaku novu vijest iz Hrvatske o životu pjesme `On Fire`, koja mi je od samog početka bila najdraži rad moje karijere. Od trenutka kad sam čula demo koji mi je pustio Eric Destler, pa do trenutka kada sam napisala tekst za pjesmu, znala sam da će biti nešto od tog projekta i mog prvog izleta u house vode", poručila je Franka iz Bostona, gdje trenutno pohađa Berklee College of Music.

"Zaista smo studiozno pristupili radu na ovoj pjesmi, koja se nije dogodila slučajno. Iza nje su mjeseci rada, programiranja, snimanja i priprema marketinškog plana. Nadam se da smo ovime odškrinuli vrata svim hrvatskim kreativcima za ulazak na svjetsku house scenu, a ulazak prvih hrvatskih glazbenika u Kontor records je veliki korak koji nas veseli", poručio je Eric Destler.

Proboj hrvatskog house zvuka iz radionice Erica Destlera i Franke neće stati na ovome, u finalnoj fazi je i novi singl, hrvatska i engleska verzija pjesme "Supergirls/Miris ljeta", za koju ne sumnjamo da će, jednako kao i "On Fire" naći put prema svjetskim radio postajama i klubovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.