"Ona je psihopat i sociopat": Istražitelj otkrio zapanjujuću teoriju o smrti Kurta Cobaina

Screenshot: YouTube

IAKO je prošlo 22 godine od smrti legendarnog frontmena Nirvane Kurta Cobaina, istražitelj koji je radio na njegovom slučaju misli da postoje dobri razlozi da se slučaj ponovno otvori.

Tom Grant je istraživao smrt pjevača, a angažirala ga je Cobainova supruga Courtney Love. No, Grant smatra da je upravo ona upletena u slučaj i da nije bilo riječ o samoubojstvu, piše Daily News.

"Ona je sociopat i psihopat i umiješana je zavjeru oko njegove smrti", jasan je Grant. Smatra da su njeni motivi za to bili novac i Cobainov plan da ju ostavi te da je to dovoljno da se slučaj ponovno otvori i prestane navoditi kao samoubojstvo.

"Ne mislim da bi Courtney Love morala biti uhićena zbog ubojstva. Samo govorim svoje mišljenje. Bio sam svugdje, svašta sam čuo, iskusio sam stvari koje nije nitko u vezi ovog slučaja", dodao je Grant. Misli da istraga nije dobro provedena, a i ne vjeruje da je pjevač bio suicidalan. Sumnju mu izaziva i neurotično ponašanje njegove supruge za vrijeme trajanja istrage.

Istražitelj više nije u kontaktu s ljudima povezanim sa slučajem, no želio bi jednog dana surađivati s Cobainovom kćerkom Frances Bean. Misli da bi zajedno mogli konačno doći do odgovora o tome što se legendarnom glazbeniku zapravo dogodilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.