Oni su u 10 godina skinuli brojne poznate Hrvatice i krivi su za neke legende: "Oči su mi debele"

ONI SU u posljednjih 10 godina skinuli brojne seksi Hrvatice. Pred njima su bez problema sa sebe suvišne krpice odbacivale Renata Sopek, Nikolina Pišek, Fani Stipković, Aleksandra Grdić, Jasmina Bitevija, Iva Dragović, Vedrana Linardić, Mirna Maras, Simona Gotovac, Emilija Bunjac, Tina Katanić, Sonja Kovač, Antonija Šola, Stefany Hohnjec, Anja Alavanja, Iva Šarić, Jelena Glišić i brojne druge. Na njihovim snimanjima uvijek je zabavno, a dogodile su se i brojne anegdote. Oni su Klikovci, a krajem ovog mjeseca slave veliki jubilej - 10 godina neprekidnog izlaženja! Redakcija Klika je tim povodom odlučila čitatelje počastiti raskošnim editorijalom sa jednom od najljepših i najpoznatijih domaćih ljepotica, a dotad uživajte u nekima od njihovih starih naslovnica.

"Nakon fotkanja za Klik Ante je odlučio oženiti Simonu... i tako je počela legenda"

"Mnogim se ljepoticama život sasvim okrenuo nakon izlaska na naslovnici Klika - ako su i bile prisutne u javnosti, poslije Klika su krenule na put do zvijezda. Najpoznatiji slučaj je naslovnica 23. broja, Renata Sopek, koja je nakon toga kao najveća Klikova zvijezda izašla na naslovnici još četiri puta. Ona je dakle, Klik cura za 5", pričaju Klikovci i prisjećaju se još jedne: "Na naslovnici je debitirala i Simona Gotovac, tada miss Hawaiian Tropic Slovenije i `djevojka iz susjedstva`. Nakon fotkanja za Klik Ante ju je odlučio oženiti... i tako je počela legenda. Stefany Hohnjec također se prvi put pojavila na naslovnici u Kliku, dok se njena prijateljica Dvina 2003. uspjela istovremeno slikati i istovremeno izaći na naslovnicama Klika i Playboya za srpanj 2003. godine".

"Oči su mi debele"

"Svako snimanje je svojevrsna anegdota. Rijetko kad se stvari dogode normalno. Jedna je doista lijepa žena nakon snimanja plakala da je na fotografijama debela, a kad smo je pitali pa gdje je to debela, odgovorila je `oči su mi debele`. Jedna je starleta, kojoj se nakon toga uglavnom gubi trag, inzistirala na tome da će honorar uplatiti `Domu za zabrinutu djecu`", prisjeća se ekipa iz Klika.

"Najpoznatija Photoshop intervencija je kad smo jednoj curi zamijenili glavu onom sa drugog seta"

Pitali smo ih i koliko cure "peglaju" u Photoshopu: "Najpoznatija Photoshop intervencija je kad smo jednoj curi zamijenili glavu onom sa drugog seta, jer je na fotki na kojoj je tijelo bilo savršeno, na licu bila sjena. Tu intervenciju nije primijetio niti jedan muškarac, ali jesu skoro sve žene koje su spornu fotografiju zagledale".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.