Opatija spremna za spektakl: Balašević večeras na Ljetnoj pozornici

UZ  BROJNE obožavatelje, tamburaše i mažoretkinje dočekan je jučer poslijepodne Đorđe Balašević u opatijskoj luci. Legendarni se novosadski glazbenik nakon silaska s broda pozdravio s fanovima i u fijakeru se odvezao do Vile Angiolina gdje se održala zatvorena projekcija dokumentarca o nastajanju filma "Kao rani mraz".

Balašević je na pressicu u Vilu održanu povodom spektakla "Vasa Ladački u Opatiji" stigao u pratnji supruge Olivere, kćeri Jovane i sina Aleksa. Osim njih, projekciji je nazočila i ekipa koja je sudjelovala u stvaranju filma. "Kao rani mraz" premijerno će hrvatskoj publici biti prikazan u nedjelju, 15. kolovoza na opatijskoj Ljetnoj pozornici, dok će danas na istom mjestu Balašević s "panonskom mornaricom" održati dugo očekivani koncert.

Ulica Viktora Cara Emina zatvorena za sav promet

Tijekom vikenda u Opatiji se očekuje povećan priljev gostiju pa je Grad osigurao posebne linije koje će posjetitelje prevoziti od besplatnih parkirališta na Preluku u Iki i Ičićima. S Preluka i Ike autobusi će voziti u 19.15, 19.45, 20.15 i 20.45, dok će prvi autobus iz Opatije za ta mjesta krenuti u ponoć i petnaest minuta, a zadnji u dva sata i petnaest minuta poslije ponoći. Ulica Viktora Cara Emina će za sav promet biti zatvorena danas od 16 sati pa sve do dva sata ujutro.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.