Operacija Trijumf: Ništa od pompozno najavljivane turneje i velikih zvijezda

IAKO je predstavljan kao prvi, najveći i najutjecajniji regionalni glazbeni reality show, televizijski spektakl Operacija Trijumf doživio je neslavan epilog. Naime, najave velike balkanske turneje se nisu obistinile pa će sudionici showa 23. listopada održat posljednji, oproštajni koncert u beogradskom Sava centru.

Natjecatelji prepušteni sami sebi

Od završetak showa početkom siječnja ove godine, mladi su talenti iz zemalja bivše Jugoslavije, osim Slovenije, održali tek nekoliko koncerata u Srbiji i Crnoj Gori, a zbog toga su natjecatelji već i najavljivali raskide petogodišnjih ugovora koje su potpisali s vlasnikom licence, produkcijskom kućom Emotion.

Goran Stamenković, prvi čovjek Emotiona, srpskim je medijima otkrio kako se trenutno pripremaju spotovi za Anu Bebić, te za pjesmu Igora Cukrova "Mjesečar" sa Splitskog festivala. Dodao je i kako pobjednik Operacije Trijumf Adnan Babajić te Makedonac Aleksandar Belov snimaju svoje prve albume, ali i da će neke od natjecatelja pustiti da se sami snalaze u svijetu showbiznisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.