Opljačkana kuća Toma Hanksa i Rite Wilson, lopovi razbili staklo i upali u kuću

Foto: Profimedia

U kuću glumca Toma Hanksa i Rite Wilson u Los Angelesu upali su provalnici. Lopovi su razbili staklo i ušli u kuću za goste na njihovom posjedu, piše TMZ. Incident se navodno dogodio tijekom dana dok je par bio izvan grada, a alarm koji je aktiviran razbijenim staklom nije bio dovoljan da spriječi lopove da uđu.

Hanks i Wilson nisu jedini koji su postali žrtve velikog porasta provala u Los Angelesu i okolici. Nedavno se slična stvar dogodila reperici Bhad Bhadie, glumici Sarahi Hyland te glumcu i komičaru Marlonu Wayansu.  

Proslavili 36. godišnjicu braka

Tom Hanks i Rita Wilson jedan su od najdugovječnijih holivudskih parova. U svibnju su proslavili 36. godišnjicu braka. Rita je tim povodom podijelila fotografije sa svojim suprugom. "Ostari sa mnom, najbolje tek dolazi", citirala je Roberta Browninga u opisu fotografija.

Par se vjenčao 30. travnja 1988. godine. Upoznali su se kada je Rita dobila ulogu u epizodi TV sitcoma Bosom Buddies, u kojoj glavne uloge imaju Peter Scolari i Tom Hanks, i nisu mogli zamisliti da će završiti kao jedan od najcjenjenijih holivudskih parova.

Tomu je ovo drugi brak

Hanks je tada bio u braku sa Samanthom Lewes. Nekoliko godina kasnije Rita i Tom ponovo su se sreli kada je ona dobila ulogu njegove ljubavnice u filmu Volunteers iz 1985. godine. Nakon što se razveo od Samanthe 1987., Tom je krenuo izlaziti s Ritom - i sve ostalo je povijest.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.