Oproštaj Asima Ugljena: "Tako mi je žao. Najbolji odlaze prvi, a on je bio ljudina"

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

ASIM UGLJEN oprostio se od kolege, redatelja Lukasa Nole, emotivnom objavom na Facebooku.

"Zaplakao sam kao malo dijete kada sam čuo. Rijetko tko me toliko puta u mojoj karijeri preporučio koliko i on. Jednom je redateljima držao predavanje o glumačkoj tipizaciji i rekao: 'Ako trebate gangsta rappera u kadru, morate zvati Asima Ugljena.' Bio sam tako ponosan kada su mi to pričali", započeo je Asim.

"Bio je jebena ljudina. Uvijek spreman na šalu, počesto na svoj račun. Sretnemo ga Kris i ja nakon operacije, on sa šalom oko vrata, a mi sa pljugama u ustima, i Kris ga zajebava: 'Kaj te grlo boli da nosiš šal? Oš’ pljugu?' A Lukas mu odgovara: 'Nije ostalo dovoljno da boli, ali samo vi pušite, ja sam svoje popušio.' I sva trojica prasnemo u smijeh", prisjetio se.

"Ovo je za tebe"

Asim je izrazio sućut Lukasovoj obitelji.

"Tu noć smo se zajebavali kao rijetko kada. Jer se nikada nije predavao i dopuštao da to utječe na zajebanciju oko sebe. Neizmjerno ćeš mi faliti. Bio si odličan redatelj, još bolji čovjek, vrhunski zajebant i divan otac i suprug. Tako mi je jebeno žao. Najbolji odlaze prvi. Barbara, Jakove, Mara i svi ostali Nole, moja najiskrenija sućut. Počivao u miru, Lukase", poručio je redateljevoj obitelji.

Nakon toga objavio je i fotografiju s kolegama na kojoj nazdravljaju.

"Lukas Nola, ova je za tebe. Ekipa te pozdravlja. Vidimo se dolje", poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.