Organizatori festivala u Veneciji morali spriječiti susret Angeline i Brada

Foto: Profimedia/EPA

Filmske zvijezde Brad Pitt i Angelina Jolie nastoje izbjeći međusobne susrete tijekom promocije svojih filmova na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu. Naime, organizatori su osigurali da bivši supružnici budu razdvojeni kako bi se izbjegle neugodne situacije, prenosi Page Six.

"Nema šanse da im se isprepletu putovi"

"Angelina će biti prisutna prvog dana, u četvrtak, 29. kolovoza, a nakon toga će s redateljem filma Maria Pablom Larrainom otputovati na Telluride Film Festival u Coloradu. Brad dolazi u subotu u Veneciju. Nema šanse da im se isprepletu putovi", poručio je umjetnički direktor Alberto Barbera.

Jolie je prekjučer stigla u Italiju kako bi predstavila svoj film Mari, koji govori o životu operne pjevačice Marije Callas. Pitt će u Veneciji predstaviti film Wolfs, u kojem glumi s Georgeom Clooneyjem.

Borba oko vlasništva i dalje traje

Podsjetimo, ljubavna priča ovog slavnog para završila je kada je Jolie 2016. godine podnijela zahtjev za razvod, a borba oko vlasništva nad francuskom vinarijom Chateau Miraval traje i dalje. Osim toga, tenzije između bivših supružnika odrazile su se i na njihov odnos s djecom, Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh, Knoxom i Vivienne, koja nisu u kontaktu s Pittom, a neki su se čak odrekli njegovog prezimena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.