Orgijanje s djevicama i čudne zahvale za seks: Slavni muškarci s najperverznijim prohtjevima

Foto: Instagram/Youtube

BOGATI i slavni često misle da im je sve na dohvat ruke i može se kupiti novcem. Dok su neki od njih prava gospoda, neki u ljubavnom životu imaju najmanje rečeno čudne prohtijeve.

Jerry Seinfeld i 22 godine mlađa djevojka

Za Jerrya Seinfelda 1993. je bila prilično dobra godina. Osim što je u to vrijeme bio jedan od najpopularnijih komičara u zemlji, osbojio je nagradu Emmy za svoju televizijsku seriju, a uspio se i zaljubiti.

U tome ne bi bilo ništa neobično da Jerry nije imao gotovo 40 godina, dok je izabranica njegova srca, mlađahna Shoshanna Lonstein tek napunila 17.

Jerry joj je prišao u parku i odveo je na večeru, a nakon toga su proveli četiri godine u vezi.

Prekinuli su jer je Jerry navodno neprestano pričao o poslu, prenio je časopis People.

Donald Trump i testiranje na HIV

Ranih devedesetih, nakon razvoda od supruge Ivanke, budući američki predsjednik Donald Trump krenuo je u potragu za novom srodnom dušom.

U to je vijeme AIDS bio relativno nova prijetnja, ali čini se da je ozbiljno uplašio Donalda koji je od svake žene koju je namjeravao izvesti na spoj tražio da se prije toga podvrgne testiranju na Hiv.

Trump je tad, između ostalih, izlazio i s Carlom Bruni, današnjom suprugom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, prenosi The Daily Beast.

Hideki Matsui i pornići

Kad je 2012. za GQ da u svojoj kolekciji pornografije ima oko 55 000 filmova za odrasle, ovaj je igrač bejzbola postao poznat po svojoj opsjednutosti pornićima jednako kao i po sportskim uspjesima. Dijelove svoje kolekcije je rado poklanjao, a nerijetko bi ih dijelio sportskim novinarima.

Derek Jeter i košare s poklonima

Još jedan igrač bejzbola sa čudnim sklonostima. Derek Jeter se prema svojim curama za jednu noć odlučio ponašati kao pravi gospodin. Gotovo svi američki mediji prenijeli su glasine da Derek svojim pratiljama šalje košare s poklonima, a jedna od stvari koje pronađu unutra je i bejbolska loptica s njegovim potpisom.

Sam Derek je glasine poricao, ali prije dvije godine na internetu se pojavio oglas u kojem jedna od njegovih navodnih ljubavnica prodaje praznu košaru, tvrdeći da u njoj trenutno drži ručnike i toaletni papir.

"Nemam nikakvu potvrdu, ali mogu vam opisati svaki centimetar Derekova tijela ako vam je potreban dokaz", stoji u oglasu.

Pablo Escobar i jako mlade cure

Netflixova serija Narcos otkrila je mnoge pojedinosti iz života slavnog narko bossa Pabla Escobara, pa tako i da je njegova supruga Maria imala samo 15 godina kad su se upoznali. Njihov sin je u svojoj knjizi otkrio da je ustvari imala samo 13, a njeni su roditelji bili toliko ljuti kad se preselila k njemu da im naredne dvije godine nisu dali pristanak da se vjenčaju.

Kad su se napokon vjenčali, Pablu nije dugo trebalo da ju počne varati s vrlo, vrlo mladim djevojkama. The Daily Beast piše kako je  preferirao djevice, te da je često za sebe i svoje prijatelje organizirao orgije s nevinim djevojkama koje je regrutirao iz siromašnih naselja. 

Tom Cruise i scijentologija

Najpoznatiji holivudski scijentolog Tom Cruise je nadmašio sve navedene. On je naime u ovu vjersku zajednicu ušao toliko duboko da su mu njeni vođe pokušali pronaći suprugu putem audicije, piše Vanity Fair.

Glumici Nazanin Boniadi nisu niti otkrili da bi ga trebala zavesti, već su joj rekli da je na specijalnoj misiji koju je morala držati u tajnosti.

Kasnije je ispričala da je svaki dan morala provesti dva sata "čisteći se od negativnih misli o Tomu".

Njihov prekid također nije inicirao Tom osobno, već čelnci crkve koji su tvrdili da on "ne želi da ga se ometa" s takvim stvarima.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.