Osam horor priča o seksu za jednu noć: Mlitavci, davitelji i oni koji bi cure dijelili s frendovima

Foto: Instagram

SEKS je jedna od najboljih stvari na svijetu, no kad se spoje dva potpuna stranca i previše alkohola, on može postati prava noćna mora.

Aplikaciju za upoznavanje Tinder koristi čak 50 milijuna ljudi pa nije čudno da horor priča o seksu za jednu noć ima i više nego što bismo željeli. Upoznati nekoga je lako, no ostvariti pravi kontakt prilično je izazovno.

Skupina žena otkrila je za Esquire UK svoja najgora iskustva sa seksom za jednu noć, a u nastavku ih možete pročitati.

Tip koji nije htio odustati

"Taj tip s kojim sam otišla doma pokušao ga je dvaput dići, ali nije uspio. Probudio me usred noći pokušavajući se popeti na mene s još uvijek prilično mlitavim penisom. Najgore od svega je to što je ujutro želio čavrljati sa mnom", ispričala je 28-godišnja umjetnica Anna.

Lekcija: Sasvim je normalno da vas nakon seksualnog neuspjeha neće smatrati Casanovom. Većini žena svejedno je za tipa kojem se nije dignuo, no puno im je veći problem tješiti ga nakon toga.

Tip koji previše izazivao

"Dok sam ležala gola u njegovom krevetu, deset minuta nakon što smo se poseksali, rekao mi je da bih trebala otići u susjednu sobu. Pitala sam ga zašto, a on mi je odgovorio dan se trebam poseksati s njegovim cimerom. Čovjekom kojeg nikad nisam vidjela", otkrila je 23-godišnja Harriet.

Lekcija: Što je to kod seksa sa strankinjama što potiče muškarce da odjednom žele riješiti sa svoje liste čudnih seksualnih želja? Svi su barem jednom čuli za onog tipa s kojim je njihova frendica jednom završila, a koji je pokušao nešto čudno tijekom seksa, poput gledanja pornića ili analnog seksa bez pitanja.

Tip koji je pretjerao

"Bila je to užasna noć u kojoj me tip uhvatio za vrat tijekom seksa. I to dovoljno čvrsto da počnem paničariti jer nisam imala pojma što radi. Bijesno sam ga zaustavila, a on mi je preplašeno pojasnio da je to uvijek radio s bivšom curom i da mu nikad nije palo na pamet da će netko pomisliti da ga davi", rekla je 31-godišnja odvjetnica Jess.

Lekcija: Nikad nije pametno iskazivati svoje seksualne perverzije s nekim kog ste tek sad upoznali, a to se ne odnosi samo na bičeve i lance. Bolje je prvo pitati osobu slaže li se s tim, čak i ako vam je neugodno.

Tip koji nije upamtio njeno ime

"Taj me tip doslovno četiri puta pitao kako se zovem, triput tijekom pijane večeri i jednom ujutro. Sva četiri puta sam mu rekla različita imena, a on nije ni skužio", ispričala je 25-godišnja Emma.

Lekcija: Ako zbilja želite saznati ime djevojke, odvedite je u Starbucks ili negdje gdje će morati trećoj osobi reći svoje ime.

Tip koji je napravio sve da izbjegne navlačenje kondoma

"Jednom sam se gadno posvađala s tipom u krevetu koji mi nije vjerovao da ne pijem pilule te nije želio koristiti kondom. Ne moram ni govoriti da se nismo ni poseksali nakon toga", rekla je 26-godišnja učiteljica Sophie.

Lekcija: Odbijanje kondoma je najmanje privlačna stvar koju možete napraviti. Ako žena ne pije pilule, vjerujte da to ne bi tek tako zaboravila, a ako pije, pijani tip iz noćnog kluba nije baš osoba u koju imaju povjerenja kad je riječ o seksualno prenosivim bolestima.

Tip koji ju je izbacio iz stana nakon seksa

"Nakon što smo se poseksali, otišao je pod tuš i rekao mi da bih trebala nestati prije nego što se vrati. Izmislio je nešto da mu drugi dan mama dolazi, te laži su inače prilično jadne. Čak mi nije želio posuditi majicu da odem u njoj doma, rekao je: 'Budimo iskreni, nikad je neću dobiti nazad'. Na izlasku sam mu isula smeće iz kanti po stubištu", rekla je 30-godišnja stilistica Charlotte.

Lekcija: Nema načina na koji možete izbaciti iz stana nekoga s kim ste bili intimni prije nekoliko minuta, a da ne ispadnete totalni kreten.

Tip koji je nije želio pustiti da ode

"Pokušala sam otići usred noći jer se mrzim ujutro buditi u hororu. Taj tip mi se usprotivio i nije me želio pustiti pa sam ga morala fizički maknuti da izađem. Govorio mi je da vani nije sigurno, no prilično sam sigurna da se želio i ujutro seksati", rekla je 26-godišnja izdavačica Francesca.

Lekcija: Držanje nekoga kao taoca nije lijep završetak večeri. Vjerovali ili ne, brojne žene ne žele ostati spavati pred nepoznatog muškarca.

Tip koji se udomaćio

"Jednom sam spavala s tipom koji je drugi dan odlučio raditi od doma. Mog doma. Naručio si je hranu i radio u gaćama, bilo je toliko nerealno da mu nisam mogla reći da ode. Još smo se jednom poseksali prije nego što je otišao, a tijekom seksa se javio tati na telefon, šapćući mi da mu je tata najbolji prijatelj", ispričala je 32-godišnja doktorica Rose.

Lekcija: Brzanje je najveći neprijatelj intrige. Nakon što vidite nekog kako u boksericama sjedi na vašem kauču, tipka na laptopu i jede pizzu, teško da ćete željeti ponovno vidjeti tu osobu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.