Osječani nabrajali negativne i pozitivne osobe iz Hrvatske. Ovo ime bilo je najčešće

Foto: Index

NAKON što smo prošlog mjeseca prolaznike u Zagrebu pitali da nam nabroje nekoliko pozitivnih i negativnih osoba iz Hrvatske i da nam objasne svoje odgovore, sada smo prošetali Osijekom i ljudima postavili isto pitanje. Poput Zagrepčana, i prolaznici u Osijeku dali su nam razne odgovore.

Obožavateljica MasterChefa

Jedna žena kao pozitivne osobe iz Hrvatske izdvojila je Melkiora, Damira i Stjepana, članove žirija kulinarskog showa MasterChef. "Baš su sva trojica posebna i uvijek nešto smiješno bude i baš se zabavim dok ih gledam", rekla je.

Kazala je kako ima dosta negativnih osoba iz Hrvatske, ali po njenom mišljenju izdvajaju se Lidija Bačić, Zdravko Mamić i Zoran Šprajc. "Oni su mi onako dubioza kad ih gledaš i slušaš. Ne sviđa mi se Šprajcovo vođenje. Uvijek nešto loše govori, samo loše i loše. Jednostavno mi nije ugodno slušati ga", rekla je.

@index.hr "Negativci...Lidija Bačić, Zdravko Mamić i Zoran Šprajc." #hrvatska #osijek #lidijabacic #zoransprajc #zdravkomamic #foryou #fyp #foroyupage #masterchefhrvatska ♬ original sound - Index.hr

Više osoba spomenulo je Maju Šuput

Jedna mlada Osječanka kao pozitivne osobe istaknula je Maju Šuput, Joška Lokasa i Tarika Filipovića. "Oni su mi nekako uvijek pozitivni", kazala je. "Maja je uvijek nasmiješena. Ima uvijek nekako pozitivnu energiju. Imala sam je priliku vidjeti uživo i kako se prikazuje na televiziji, tako i je. Uvijek je vesela. Možeš je voljeti ili ne voljeti, ali ima tu neku vrckavu energiju", objasnila je.

Nastavila je istim tonom pa kao negativne osobe izdvojila Martinu Tomčić, Tomislava Tomaševića i političare koje nije imenovala. 

"Tomašević bi se mogao nasmijati nekad", rekla je. "Martina se nikad ne nasmije i komentari su mi dosta onako... Pretpostavljam i da je do showa tako, ali ne znam, jednostavno djeluje kao da nije od volje", dodala je.

@index.hr "Nikad se ne nasmije žena." #hrvatska #supertalent #joskolokas #tarikfilipovic #majasuput #tomasevic #foryou #foryoupage #fyp ♬ original sound - Index.hr

Jedan muškarac je Andreja Plenkovića, Gordana Jandrokovića i Vladimira Šeksa izdvojio kao negativce. "Plenković stalno popravlja kravatu i namješta se, stalno je sve 'vidjet ćemo, vidjet ćemo'", rekao je.

Za pozitivce je izdvojio Zorana Šprajca, Antoniju Blaće i Marijanu Batinić. "Antonija mi je draga, lijepo vodi, uvijek je vesela, nasmijana... Jako vedra osoba", objasnio je.

@index.hr "Stalno popravlja kravatu, stalno sve 'vidjet ćemo'." #andrejplenkovic #plenkovic #antonijablace #marijanabatinic #indexhr #osijek #fyp #foryoupage ♬ original sound - Index.hr

"Pozitivci su svi, čitava Hrvatska"

Jedna gospođa nam je kazala da su njoj negativci "oni što pjevaju traktor ŠČ". "Njih ne volim. Koga još ne volim? Bože, kad volim sve. Nemam više negativnih. Nisu ni oni negativni, nego ono... Pozitivci su svi. Čitava Hrvatska", rekla je. 

@index.hr "Negativni bi bili oni što pjevaju onaj "traktor ŠČ"." #let3 #indexhr #hrvatska #fyp #osijek #foryou #foryoupage #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

Mladić nam je kao pozitivca izdvojio najprije sebe, a zatim i Maju Šuput i Petra Grašu. "Ako gledamo te isječke po društvenim mrežama i ono što Maja radi što se tiče zabave, ako gledamo svadbe, to je onda to", objasnio je.

Za negativce je nabrojao Franu Ridjana i Igora Mešina, voditelje Supertalenta. "Oni mi se tako prenemažu previše i to me tako malo nervira. Nisu negativci, ali me nerviraju", rekao je.

@index.hr "Prenemažu se previše i to me tako malo nervira." #supertalent #osijek #majasuput #indexhr #foryou #fyp #foryoupage ♬ original sound - Index.hr
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.