Ostalo je malo vremena: Postani lice CIAK Auto kalendara i osvoji nagradu

Foto: Viktor Drago

NAKON Lidije Bačić, i ti možeš krasiti stranice CIAK Auto kalendara. Odluku o djevojkama koje će se naći u jednom od najtraženijih kalendara u Hrvatskoj donijet će upravo čitatelji Indexa, a za prijave je ostalo jako malo vremena. Ako si se dosad dvoumila, prijavi se već sad kako ti kasnije ne bi bilo žao.

Prijaviti se možete objavom fotografije u ljetnom izdanju na vlastitom (javno dostupnom) Instagram profilu uz kratko predstavljanje u nekoliko rečenica te korištenje hashtagova #ciakautokalendar i #indexoveljepotice. Prijave traju do sutra, nakon čega će biti izabrano 10 finalistica od kojih će tri najbolje izabrati upravo čitatelji Indexa.

Snimanje će se održati po završetku natječaja, na lokaciji na području Hrvatske pod vodstvom profesionalnog tima. Naravno, pobjednice osim sudjelovanja u samom kalendaru očekuju i primamljive nagrade. Prvoplasirana djevojka će osvanuti i na naslovnici kalendara te dobiti novčanu nagradu u iznosu od 5000 kuna, dok će drugoplasirana i trećeplasirana djevojka dobiti novčanu nagradu u iznosu od 2500 kuna.

Za više detalja, kao i pregled dosadašnjih izdanja CIAK Auto kalendara, posjetite web i Facebook stranicu CIAK Auta.

CIAK Auto kalendar pokrenut je krajem 2016. godine, a brzo je dobio naziv hrvatskog Pirelli kalendara. Prvo izdanje CIAK Auto kalendara krasila je najljepša playmate djevojka u regiji Ena Friedrich, a drugo već spomenuta najljepša Hrvatica Lidija Bačić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.