Ostavila posao i život kakav poznaje te otišla 14.000 km dalje zbog "pravog Tarzana"

Screenshot: TikTok

Jedna Australka je odlučila napustiti svoj život i otići 14 tisuća km dalje zbog ljubavi prema čovjeku kojeg na društvenim mrežama zovu "Tarzanom u stvarnom životu".

@jordankh_ Would You Cross The Globe for a Stranger? 🌎🤔 Stay tuned for PART 2️⃣ #partone #series #lovestory #staytunedformore #globaltiktok #viralvideo #viraltiktokvideo #miniseries #internationalcouple #lovestory❤️ #lovestorytime @Pitiuruk ♬ original sound - jordankh_

Jordan Hauenschild iz Queenslanda završila je u amazonskoj prašumi nakon što je stupila u kontakt s Pitiurukom - autohtonim Ekvadorcem koji živi u plemenskoj zajednici u džungli. Pitiuruk sa svojom obitelji živi u ruralnom dijelu Ekvadora, koji se nalazi u prašumskom području Pastazi. Organiziraju ture po prašumi kako bi educirali ljude o svojoj plemenskoj kulturi.

@jordankh_ Part 4️⃣: The Next Step 🏠💭: Work 💪. Save 🥵💵 🕰️. Catch 👏 That 👏 Plane 👏 #series #lovestory #internationalcouple #lovestorytime #lovestorytheseries #lovestory❤️ #miniseries #viraltiktokvideo #viralvideo #globaltiktok #staytunedformore #viraltiktok #ecuador #australia #travel #traveltiktok @Pitiuruk @LATAM Airlines @Qantas @Flight Centre ♬ original sound - jordankh_

Upoznali se na Instagramu

26-godišnjakinja je Pitiuruka prvi put slučajno vidjela na Instagramu te odmah poželjela stupiti u kontakt s njim. Poslala mu je poruku u kojoj mu je napisala da je "prekrasan" te da ona želi doznati više o njegovoj kulturi i načinu života.

Pitiuruku nije dugo trebalo da poželi i on doznati više o njoj pa su se brzo povezali. Krenuli su i videopozivi, a Jordan je za News AU otkrila kako su izgledali njihovi prvi razgovori.

@jordankh_ Would You Cross the Globe 🌎 for a stranger? PART 3️⃣ #series #lovestory #internationalcouple #lovestorytime #lovestorytheseries #lovestory❤️ #miniseries #viraltiktokvideo #viralvideo #globaltiktok #amazonfinds #amazon #staytunedformore @Pitiuruk @LATAM Airlines @Geowulf @Flight Centre ♬ original sound - jordankh_

"Nisam mogla vjerovati da mi je netko iz tako egzotičnog područja odgovorio. Za djevojku koja živi zapadnjačkim životom u Queenslandu razgovor s nekim iz Amazone tko živi u kolibi bio je nadrealan. Razgovarali smo o načinima života, o tome što radimo preko dana, što jedemo, gdje spavamo i kako živimo. Pokazala bih mu svoju spavaću sobu, a on bi mi pokazao kako izgleda njegova svakodnevica", prisjetila se.

Dala otkaz i krenula na put

Nakon četiri mjeseca online razgovora Jordan je odlučila dati otkaz i otputovati u Ekvador kod Pitiuruka. Prije Ekvadora obišla je Brazil, Peru i Argentinu. Kad je došla kod Pitiuruka, dva tjedna je učila o njegovoj kulturi i pokušavala naučiti domorodački jezik.

@jordankh_ Moments in the Amazon 🍃 Through rivers, tropical mountainous terrain and lush rainforest, @Pitiuruk and his family welcomed me into their home Guayusa Runa 💚 @Runa #lovestory #internationalcouple #lovestorytime #lovestorytheseries #viraltiktokvideo #globaltiktok #ecuador #australia #travel #jungle #amazonrainforest #amazoniaecuatoriana ♬ The Beginning - Flawed Mangoes

"Isprva se nismo lako razumjeli, ali govor tijela je govorio umjesto nas", kaže Australka koja se nakon egzotičnog putovanja ipak vratila u rodnu zemlju. No, već planira novi put u Ekvador jer kaže da "nikad nije osjetila takvu povezanost s nekom osobom".

Pa, sretno im.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.