Osvojite ulaznice za najbizarniji i najburleskniji klub Sirup!

BIZZARE burlesque je jedinstveni klupski program u Hrvatskoj koji objedinjuje kabaret, glazbu i modu, a biti dio njega možete samo u popularnom zagrebačkom klubu Sirup, mjestu gdje glazba susreće zabavu, a mi smo vam za ovaj ekskluzivni događaj osigurali ulaznice.  Sve što trebate napraviti jest javiti nam svoje podatke na našu e-mail adresu index.nagrada@gmail.com i uz malo sreće izvući ćemo baš vas.Ovaj četvrtak, 11. lipnja, dovode nam u goste čak troje rezidenata Torture Gardena: dvije performerice, Roxy Velvet i Bijou Noir, te DJ-icu Fidelity Kastrow koja je ujedno rezidentica berlinske klupske institucije Tresor. Pogađate, kinky dress code je obvezan, te oni koji dođu prikladno odjeveni ulaznicu za ovaj nezapamćeni show platit će samo 50 kuna, a ostali znatiželjnici i oni manje hrabri 100.

Roxy Velvet je zvijezda londonske burleskne/kabare-večeri „Love on the Rox“, pojavljivala se u spotovima Trickyja i The Hoosiers, a nedavno je premijerno izvela show „Murder!“, mješavinu kabarea i whodunit-krimića. Zaljubljena je u horor estetiku (što krvavije, to bolje!) pa tako nastupe za Torture Garden koristi kako bi izrazila svoju mračniju i ekstremniju stranu, za koju ima nešto manje mjesta u tradicionalnim burlesknim krugovima.

Od klasične burleske do kinky fetiša

Repertoar Bijou Noir također se kreće u rasponu od klasične burleske do više kinky fetiša, a preko dvadeset godina profesionalnog vježbanja pretočila je u vrhunske performanse, koji znaju uključivati i gutanje i bljuvanje vatre.

Najseksipilniji i najprovokativniji berlinski DJ

Fidelity Kastrow je pak, pored Torture Gardena, ujedno i rezident legendarnog berlinskog Tresora, koji ju slavi kao „jednog od najseksi i najprovokativnijih DJ-a u Berlinu“. Prošle je godine izdala hvaljeni singl „21st Century Girl“ koji je postao službenom himnom češkog festivala „Summer of Love“, a između nastupa na oba kraja Euroazije uspijeva naći vremena i za studiranje filozofije i kineskog.

Njeni energični setovi nabijeni su vlažnim electro-tech zvukovima, i obilježeni nepogrešivim instinktom za razbuktavanje ludila na podiju – s čim će se, vjerujemo, složiti svatko tko ju je doživio prije par godina u Portu! I, naravno, sve će to skupa još popratiti i dobro podmazani domaći rezidenti Bizarrea, DJ Ivan Krželj i EngelsstaubDx.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.