Otac BB Marijane: Sa suprugom je razgovarala dugo i lijepo, nisu odlučili hoće li se razvesti

"MARIJANA je dobro i brzo se oporavila od `zatvora` u kojem je bila 106 dana, osim što još uvijek traži `bubicu` po sebi. Odmara se u krugu svoje obitelji i kćeri Korine", izjavio je za srpski Press otac Marijane Čvrljak, Ivo Kovačević, te dodao kako je malena Korina, dok je Marijana boravila u Big Brother kući, gledala svoju mamu na televiziji. Još jednom je ponovio kako su neke od njegovih izjava o odnosu Marijane i Nemeša bile izrečene u afektu te kako je sad kćeri podrška: "To je bilo afektno stanje. Otac sam joj i dao bih joj svoje oči da joj zatrebaju. Očevi podržavaju svoju djecu i kad su nasilnici, ubojice i lopovi, a moja Marijana nije ništa toliko strašno napravila. Povele su je emocije".

Marijanin otac kazao je i kako je njegova kći razgovarala o svemu sa suprugom Ivanom, ali još nisu donijeli nikakvu odluku o tome što će dalje biti s njihovim odnosom i brakom: "Razgovarali su baš dugo i lijepo, ali još uvijek nisu odlučili hoće li se razvesti. Ja ih nisam spajao pa ih neću ni rastavljati, jer to je njihova stvar. Odlučili su pustiti da se glave malo ohlade pa će vidjeti kako će i što će. Vjerujem da će naći pravo rješenje, prije svega zbog svoje kćeri". Prokomentirao je i Nemeševo ostavljanje Marijane tijekom prijenosa finalne emisije: "Protiv njega nemam ništa, ali to što je učinio nije potez pravog muškarca, već čovjeka bez karaktera. Trebao je sve što je imao reći Marijani u oči i tako na korektan način završi ono što je započeo u kući. Vidjet ćemo koga će više boljeti sad nakon svega".

Marijana nakon izlaska iz BB kuće u rodnom kraju ima podršku i ne doživljava neugodnosti

Ivo Kovačević osvrnuo se i na napise o tome da Marijana planira kupiti stan u Zagrebu te je kazao kako njegova kći ima puno planova, ali je još rano za donošenje odluka, te kako će za nju uvijek biti mjesta u njenom obiteljskom domu u Kninu. Naveo je i kako Marijana nakon izlaska iz BB kuće u rodnom kraju ima podršku i ne doživljava neugodnosti, a kako je po pitanju pojedinih napisa i uvreda sama sa sobom raščistila da ne treba brinuti za tuđe mišljenje i da je takve stvari ne trebaju pogađati. Za kraj je Marijanin otac prokomentirao i napise srpskih tabloida o tome da je njihov stan u Kninu tijekom akcije "Oluja" oduzet jednoj srpskoj obitelji: "Stan sam dobio, a ne uzeo. Ja sam pošten čovjek i oteto je prokleto. Sudjelovao sam u ratu, nakon čega sam kao počasni hrvatski vojnik od države dobio stan".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.